25n
25N
25N

La bici arriba a tots els racons de València amb el Bicifest

La Bicimostra arribarà, als Jardins del Túria, el 19 i 20 de maig

La bici arriba a tots els racons de València amb el Bicifest
30/04/2018 -

València dóna la benvinguda a les bicis amb la segona edició del Bicifest, organitzat per la Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Aula de la Bici i València Ciutat Amable. Una iniciativa que arrancava el passat 19 d’abril amb la celebració del Dia Mundial de la Bicicleta, però que acull els esdeveniments més destacats en aquest mes de maig. I és que el Bicifest València és el principal esdeveniment al voltant de la bicicleta, que inclourà una infinitat d’activitats, per a tots els públics, com a rutes amb bici urbanes i interurbanes, exposicions artístiques, titelles sobre rodes o cinema de temàtica ciclista a l’aire lliure.

D’aquesta manera, i fins al 20 de maig, el món de la bici arribarà a tots els racons de la ciutat de València. Cada vegada més, i gràcies a projectes ambiciosos com la construcció de l’anell ciclista, la bicicleta està guanyant més adeptes. Per això, no és rar que València aculla, al llarg de l’any, diferents projectes vinculats a aquest mitjà de transport sostenible que contribueix a crear una ciutat molt més amigable. En aquest sentit, i en paraules del regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, ‘la bici és un gran element de transformació de la ciutat, i hem d’avançar en un ús més racional del vehicle. Les activitats del Bicifest valoren una nova cultura de la bici, una nova cultura de l’espai públic en la ciutat de València’.

El Bicifest 2018 també està integrat dins del projecte València Ciutat Amigable, que organitzarà, durant el mes de maig, esdeveniments destacats per a la nostra ciutat, com el Congrés Ibèric de la Bicicleta, que se celebrarà del 16 al 20 de maig, així com la III Trobada de Dones Ciclistes, el 19 i 20 de maig, que tindrà com a objectiu visibilitzar les necessitats i els drets d’aquest col·lectiu ciclista, a més de posar en coneixement iniciatives procedents de tot el panorama nacional.

No obstant això, una de les activitats més rellevants, sens dubte, serà la Bicimostra, que arribarà als Jardins del Túria, entre el pont de les Flors i el de l’Exposició, el 19 i 20 de maig. En aquest espai de trobada, els assistents tindran l’oportunitat de fer valdre l’ús de la bicicleta, mentre gaudeixen de diverses activitats culturals i esportives, com a competicions, desfilades bici xic, concerts o exposicions de bicicletes clàssiques, entre altres. Així que, ja saps, al maig, tens una cita amb la bici.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 7 =

caixaontinyent
paterna