25n
25N
25N

Les biblioteques de Paterna amplien l'horari en cap de setmana durant febrer

Les biblioteques de Paterna amplien l'horari en cap de setmana durant febrer
04/02/2020 -

L’Ajuntament de Paterna amplia durant el mes de febrer l’horari de les seues biblioteques per a continuar facilitant als estudiants que, en època d’exàmens, puguen utilitzar les instal·lacions municipals durant més hores.

D’aquesta manera, les biblioteques de la Cova Gran i La Canyada estaran obertes dissabtes i diumenges, de 9 del matí a 8 de la vesprada, en horari ininterromput, permetent als usuaris i usuàries un rang major per a acudir a aquestes instal·lacions.

Així ho ha anunciat el regidor de Smart City, Atenció a la Ciutadania, Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, qui ha explicat que “hem posat en marxa aquesta iniciativa atesa la petició dels mateixos estudiants, que, d’aquesta manera, poden preparar els seus exàmens amb temps, independentment de si és cap de setmana o no”.

Així mateix, Jodar ha anunciat que en els dos últims mesos, coincidint amb l’horari d’obertura 24 hores, en desembre ”més de 10.500 persones han passat per les biblioteques i sales de lectura de Paterna, unes xifres que confirmen que la iniciativa d’ampliar horaris en època d’exàmens sempre és ben acollida pels paterners i paterneres”.

Amb esta nova ampliació, fins a l’1 de març, els estudiants podran utilitzar les sales d’estudi dels centres que amplien el seu horari a la cap de setmana i també usar la resta de centres en el seu horari habitual.

Finalment, des del consistori continuaran estudiant fórmules que permeten adaptar-se i donar resposta a les necessitats dels estudiants i usuaris de les biblioteques i espais de lectura municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + disset =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus