25n
25N
25N

Les biblioteques municipals prestaran llibres electrònics per la plataforma eBiblio a les persones sense carnet

Es podrà accedir amb un carnet temporal que s’haurà de sol·licitar per correu electrònic a bibliotecasmunicipales@valencia.es

Les biblioteques municipals prestaran llibres electrònics per la plataforma eBiblio a les persones sense carnet
01/04/2020 -

Les biblioteques públiques municipals se sumen a la iniciativa de la plataforma eBiblio Comunitat Valenciana per al préstec de llibres electrònics a tots els ciutadans i ciutadanes de València, encara que no tinguen carnet de biblioteca pública, perquè puguen llegir sense eixir de casa durant el confinament per la COVID-19.

Per a això es podrà accedir a la plataforma eBiblio amb un carnet temporal que es podrà sol·licitar de manera excepcional a través d’un missatge al correu electrònic bibliotecasmunicipales@valencia.es.

La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, ha assegurat que els llibres “sempre són una gran companyia i, en aquests dies, encara més, perquè ens conviden a viatjar, a embarcar-nos en històries diferents o seguir aprenent, per la qual cosa hem volgut facilitar al màxim l’accés als llibres electrònics a totes aquelles persones que ho desitgen”.

Aquest carnet tindrà una validesa de sis mesos. Passat aquest temps, si el ciutadà o ciutadana desitja continuar utilitzant els servicis de la Xarxa, haurà de passar per una de les biblioteques de la mateixa per a formalitzar la seua sol·licitud i que li siga emés el carnet definitiu. En el cas que no la formalitze, una vegada haja passat l’Estat d’Alarma, se li donarà de baixa automàticament.

La eBiblio és un servici gratuït de préstec de llibres electrònics en línia oferit a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana, coordinat pel Ministeri de Cultura i Esport i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

El servici, que es pot trobar a la direcció comunitatvalenciana.ebiblio.es i a la aplicació eBiblio Comunitat Valenciana disponible per a iOS i Android, ofereix als veïns i veïnes de València una col·lecció de novetats editorials de tota mena en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − huit =

torrent