25n
25N
25N

Les Biblioteques Municipals de Burjassot proposen que la ciutadania faça recomanacions literàries pel Dia del Llibre

Els usuaris de les Biblioteques Municipals han elaborat un vídeo en el qual es donen recomanacions literàries

Les Biblioteques Municipals de Burjassot proposen que la ciutadania faça recomanacions literàries pel Dia del Llibre
22/04/2020 -

De segur que, en aquests dies de confinament, molts lectors i lectores estan descobrint nous llibres, històries i autors que els estan fent molt més suportable la seua estada a casa. I, és que, cal no oblidar que un llibre és un gran tresor que porta al lector a imaginar, crear i viure històries que li fan conéixer nous llocs, nous personatges i, també, noves vides.

Bé ho saben des de l’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot que proposa una nova activitat literària per a celebrar el Dia del Llibre, el pròxim 23 d’abril. D’una banda, comptant amb la participació de petits i majors, tots usuaris de les Biblioteques Municipals, aquest servei de l’Ajuntament de Burjassot ha elaborat un vídeo molt divertit i emotiu en el qual es donen recomanacions literàries; vídeo que es pot veure en el canal de YouTube de l’Ajuntament, en la web municipal i a través de l’enllaç https://youtu.be/umb0qpp7q2e.

A més, el que volen des de les Biblioteques, és que siga tot el municipi el que recomana una lectura per a, entre tots, crear un àlbum digital de recomanacions literàries. Així, animen que els lectors realitzen una recomanació d’un llibre, de qualsevol gènere o matèria i llançar-li el repte a una altra persona per a crear recomanacions en cadena. Es pot pujar a Facebook o a Twitter la recomanació, amb la portada del llibre, un breu comentari o un vídeo, amb l’etiqueta #DíaDelLibroBurjassot i amb les etiquetes @Ayto_Burjassot i @Cult_*burjassot. A més, es pot compartir també en el Facebook Casa Cultura Ajuntament Burjassot. Les recomanacions poden realitzar-se fins al 30 d’abril.

Només queda que les veïnes i els veïns de Burjassot s’animen a participar en aquesta gran iniciativa de les seues Biblioteques Municipals que estan desitjant elaborar aquest gran àlbum digital creat per ells mateixos. Un àlbum amb el qual, d’assegurança, es descobreixen moltes bones lectures per a totes les edats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =