25n
25N
25N

Les Biblioteques Municipals de Burjassot inicien l'any amb noves activitats gratuïtes d'animació lectora

Les Biblioteques Municipals de Burjassot inicien l'any amb noves activitats gratuïtes d'animació lectora
20/01/2020 -

L’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ha començat l’any oferint a xiquets i majors activitats gratuïtes d’animació lectora amb l’objectiu de continuar fomentant la lectura en el municipi.

Pensant en els xiquets, el dimecres 22 de gener a les 18.00 hores tindrà lloc a la Biblioteca Infantil l’animació lectora “Ordenats però no regirats!” a través de la qual la tècnica de la biblioteca formarà als participants en la mateixa sobre el funcionament d’aquest espai municipal i la important funció del bibliotecari.

Un dia més tard, el dijous 23 de gener, a les 19.00 hores, la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura acollirà la presentació del llibre “Estreles i cedres sobre fons blanc”, d’Antonio Andújar d’Almoina Vinatea Editorial. La publicació dedica una aportació solidària per a ajudar amb material educatiu als xiquets dels camps de desplaçats en el nord de Síria, gràcies a l’ONG de Madrid Associació de suport al poble Sirià (AAPS). La presentació del llibre comptarà amb la col·laboració de Nieves Michavila i Paco Arenas.

Nascut en la veïna localitat de Paterna, Antonio Andújar és Llicenciat en Psicologia i Diplomat en Magisteri amb Màster en Psicologia Clínica i Gerontologia Social, compatibilitzant la seua professió de psicòleg general sanitari amb l’activitat docent en cursos d’atenció soci sanitària i altres àrees formatives. En la seua faceta literària, Antonio és l’autor de “Bib-Rambla. El silenci habitat de les cases”, o “Martini el Spagnolo“, entre altres títols.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + onze =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud