caixa popular

La xarxa municipal de biblioteques manté deu seus obertes en agost

La xarxa municipal de biblioteques manté deu seus obertes en agost
17/08/2017 -

L’estiu és una de les millors èpoques de l’any per a retrobar-se amb els llibres i, per açò, i també per a proporcionar un espai d’estudi i lectura idoni en el mes més calorós, deu de les biblioteques municipals de l’Ajuntament de València continuen en funcionament a diferents barris de la ciutat.

Les biblioteques municipals que romanen obertes durant aquest mes són: Germana de Foix, al barri de La Raiosa; Roís de Corella, a Malilla; Teodor Llorente, a Benimàmet; Vicent Casp i Verger, a Aiora; Carles Ros, a La Seu; Josep Mª Bayarri, a Els Orriols; La Petxina, a La Petxina; Vicent Boix i Ricarte, a La Fontsanta; Nova Al-Russafí, a Russafa; i Gregori Mayans i Siscar, a La Creu del Grau.

A aquestes biblioteques s’uneix el programa Bibliomar que, com cada estiu, posa en marxa la Regidoria de Medi Ambient i que permet gaudir d’una bona lectura a la vora del mar. Les seus de Bibliomar es troben a les platges de Malvarrosa, Cabanyal i Pinedo i estan també adaptades per a persones amb discapacitat visuals i amb autisme.

Les biblioteques de les platges, obertes de 9.30 a 13.30 hores, ofereixen a més tot un programa d’activitats culturals i lúdiques gratuïtes i destinades a tots els públics, amb l’objectiu de fomentar la lectura i promocionar actituds saludables i de prevenció solar a la platja. A més, la Bibliomar del Cabanyal compta amb un espai de connexió wifi gratuïta per als seus usuaris.

A la ciutat, la sala d’estudi de la Biblioteca Lluís Fullana i Mira del barri de Tres Forques també estarà oberta durant tot el mes, en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores. Per altra banda, la Biblioteca Gregori Mayans i Siscar, situada al barri La Creu del Grau, reduirà el seu horari i estarà oberta de 8.45 a 13.45 hores durant agost.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios