25n
25N
25N

La Biblioteca Valenciana inicia el 3 de febrer l'Encontre d'Escriptors amb Màxim Huerta

Els altres autors que hi participen són: Vicent Usó, Cristina Durán i Miguel Ángel Giner, Alfred Sala, Nando López, Marta Meneu, Àngels Gregori, César Mallorquí, Ivan Carbonell, Vicent Borràs i Paula Bonet

GREG A. SEBASTIÁN

La Biblioteca Valenciana inicia el 3 de febrer l'Encontre d'Escriptors amb Màxim Huerta
28/01/2021 -

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu inicia el pròxim 3 de febrer l’Encontre d’Escriptors 2021 amb la presència de Màxim Huerta al Monestir de Sant Miquel dels Reis. L’escriptor és autor de ‘La noche soñada’, Premi Primavera 2014, ‘No me dejes’, ‘Firmamento’ i la seua última obra ‘Con el amor bastaba’, entre d’altres.

En aquesta edició l’Encontre d’Escriptors es realitzarà de manera presencial, com en anys anteriors, i s’incorpora l’opció en línia per a emetre per la web. A més, com que s’han reduït els aforaments, s’obri la possibilitat perquè els col·legis i ciutadans que vulguen puguen fer arribar les seues preguntes a l’adreça següent: bvdifusio@gva.es. Tots els encontres amb escriptors es pengen en la web i en el canal de YouTube de la Biblioteca Valenciana.

Altres dels autors d’aquesta temporada són: Vicent Usó, guardonat amb el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians 2019 en narrativa amb el llibre ‘El paradís a les fosques’, que hi participarà el 10 de febrer.

El 17 de febrer, la parella composta per Cristina Durán i Miguel Ángel Giner mostraran el seu enginy amb les il·lustracions que els han fet meréixer el Premi Nacional del Còmic 2019 per l’obra ‘El dia 3’, sobre l’accident de metro produït a València el 3 de juliol de 2006.

El 24 de febrer, Alfred Sala, guanyador de la 39a edició del Premi Enric Valor de narrativa juvenil amb la seua novel·la d’aventures ‘Expedició al Congo. Bwana Nyani’, i el 3 de març, Nando López guanyador del premi Gran Angular de l’editorial SM 2020 amb l’obra ‘La versión de Eric’.

El 10 de març serà el torn de Marta Meneu, la jove ‘booktuber’ que està darrere del canal de recomanació de llibres ‘La Prestatgeria de Marta’, el 24 de març és moment per a la poesia amb Àngels Gregori, Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians 2019 en poesia per l’obra ‘Quan els grans arbres cauen’, i tanca el mes l’escriptor i periodista, César Mallorquí.

El 14 d’abril, l’autor Ivan Carbonell parlarà la seua obra ‘Balada de la frontera. Cròniques del Sud’, premiada en la XXV edició del Premi Enric Valor de Novel·la en Valencià 2019, atorgat per la Diputació d’Alacant, i el 28 d’abril, Vicent Borràs, autor de narrativa juvenil com ‘Els silencis de Marc’ o ‘Lennon i Anna’.

El cicle el tanca l’escriptora i il·lustradora Paula Bonet el 5 de març. Entre els seus treballs, una adaptació del ‘Tirant lo Blanc’ i una extensa producció gràfica.

L’activitat està dirigida a alumnes de Primària, Secundària i cicles formatius, Batxillerat, escola d’adults, associacions culturals i clubs de lectura. Els grups interessats poden sol·licitar la seua participació en la web de la Biblioteca Valenciana o enviant preguntes a l’adreça bvdifusio@gva.es.

Es du a terme en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Edicions Bromera i se seleccionen els autors tenint en compte tots els gèneres literaris i els suggeriments que professors i centres escolars fan arribar a la Biblioteca Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 13 =