caixa popular

La Biblioteca Pública Maria Moliner de Paiporta dóna llibres al CEIP Rosa Serrano

La Biblioteca Pública Maria Moliner de Paiporta dóna llibres al CEIP Rosa Serrano
16/06/2017 -

El CEIP Rosa Serrano de Paiporta es beneficiarà d’una donació realitzada per la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz. Amb aquesta cessió d’exemplars, provinents dels fons propis i d’altres donacions realitzades a l’equipament municipal, es nodrirà la futura sala de lectura i biblioteca d’aquest centre. L’equip docent del col·legi es troba actualment inventariant i classificant els llibres de cara a condicionar aquesta sala, que s’acabarà de confeccionar amb les opinions de l’alumnat i la comunitat educativa en conjunt del Rosa Serrano.

Tot i que les lleis educatives espanyoles no contemplen l’existència de biblioteques a les escoles ni reserven hores lectives per a dedicar-los-en, els centres poden configurar aquests espais i reservar temps per a gaudir del plaer de llegir. En el cas del CEIP Rosa Serrano, la intenció de l’equip docent és dedicar-li temps i deixar la futura biblioteca oberta en les hores d’esplai de l’alumnat. També s’establirà un sistema de préstec similar al que funciona a les biblioteques públiques.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, Teresa Verdú, així com personal tècnic de la Biblioteca Maria Moliner, s’han interessat els últims dies pel procés de rebuda i classificació dels exemplars. El professorat i la direcció del Rosa Serrano tenen previst acabar amb la classificació per al mes de setembre d’enguany. A través del ‘Cofre dels Somnis’, l’alumnat podrà expressar els seus desitjos sobre com s’ha de configurar aquesta nova biblioteca escolar que compta amb l’ajuda de l’Ajuntament de Paiporta.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris