25n
25N
25N

La Biblioteca Pública Maria Moliner de Paiporta dóna llibres al CEIP Rosa Serrano

La Biblioteca Pública Maria Moliner de Paiporta dóna llibres al CEIP Rosa Serrano
16/06/2017 -

El CEIP Rosa Serrano de Paiporta es beneficiarà d’una donació realitzada per la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz. Amb aquesta cessió d’exemplars, provinents dels fons propis i d’altres donacions realitzades a l’equipament municipal, es nodrirà la futura sala de lectura i biblioteca d’aquest centre. L’equip docent del col·legi es troba actualment inventariant i classificant els llibres de cara a condicionar aquesta sala, que s’acabarà de confeccionar amb les opinions de l’alumnat i la comunitat educativa en conjunt del Rosa Serrano.

Tot i que les lleis educatives espanyoles no contemplen l’existència de biblioteques a les escoles ni reserven hores lectives per a dedicar-los-en, els centres poden configurar aquests espais i reservar temps per a gaudir del plaer de llegir. En el cas del CEIP Rosa Serrano, la intenció de l’equip docent és dedicar-li temps i deixar la futura biblioteca oberta en les hores d’esplai de l’alumnat. També s’establirà un sistema de préstec similar al que funciona a les biblioteques públiques.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, Teresa Verdú, així com personal tècnic de la Biblioteca Maria Moliner, s’han interessat els últims dies pel procés de rebuda i classificació dels exemplars. El professorat i la direcció del Rosa Serrano tenen previst acabar amb la classificació per al mes de setembre d’enguany. A través del ‘Cofre dels Somnis’, l’alumnat podrà expressar els seus desitjos sobre com s’ha de configurar aquesta nova biblioteca escolar que compta amb l’ajuda de l’Ajuntament de Paiporta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa