25n
25N
25N

La Biblioteca del Museu de Prehistòria celebra amb diferents proposades el dia mundial de biblioteques

La Biblioteca del Museu de Prehistòria celebra amb diferents proposades el dia mundial de biblioteques
25/10/2019 -

Enguany, coincidint amb els actes del Dia de les Biblioteques, alumnes de la Universitat de València visitaran la Biblioteca del Museu de Prehistòria de la ciutat, propietat de la Diputació, per conèixer-la i gaudir de diverses joies bibliogràfiques, anteriors al 1900, que s’hi troben. Els i les estudiants podran conéixer obres originals d’autors com Juan Vilanova i Piera, part de l’arxiu personal del qual es troba a la Biblioteca, dels germans Enrique i Luis Siret o els volums de la revista ‘El archivo’, dirigida per Roque Chabás, a més d’altres publicacions de gran valor, amb gravats de molta qualitat.

Diumenge 27, el públic familiar i, sobretot, el públic més menut podrà gaudir de la Biblioteca Infantil en la sala d’estudi (i no en la sala de descans de la primera planta del Museu com és habitual cada diumenge). Un any més, la Biblioteca del Museu de Prehistòria obri les seues portes en este dia especial a un públic diferent de l’habitual, l’infantil i familiar, i ho fa amb una activitat molt dinàmica: un joc de recerca i enigmes sobre les antigues civilitzacions de l’Edat del Bronze.

Per a l’ocasió, la Biblioteca estarà ambientada simulant un gran mapa de les civilitzacions, i les famílies, amb l’ajuda dels llibres infantils, hauran d’ubicar les cultures més importants de l’època: Egipte, Mesopotàmia, Micenes… A més, si algun xiquet o xiqueta no vol participar en la gimcana tindrà la possibilitat de gaudir dels diferents llibres infantils a un espai recollit habilitat amb eixa finalitat.

La Biblioteca romandrà oberta de 10 a 14 hores. Hi haurà tres gimcanes al llarg del matí: a les 11 h, a les 12 h i a les 13 h. Es recomana l’activitat per a públic major de 4 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + set =

art en blanc
ruta del grial massamagrell