25n
25N
25N

La Biblioteca Municipal de Xàtiva oferirà l'espectacle de titelles gegants "On estan els monstres?" per celebrar el dia del Llibre

La cita tindrà lloc el dijous 22 a les 18 hores al pati de la Casa de Cultura, i les entrades gratuïtes es poden recollir a la Biblioteca

La Biblioteca Municipal de Xàtiva oferirà l'espectacle de titelles gegants "On estan els monstres?" per celebrar el dia del Llibre
16/04/2021 -

La Biblioteca municipal de Xàtiva ha organitzat per a la setmana vinent una activitat amb motiu de la celebració del Dia del Llibre, que es commemora cada 23 d’abril, dins de la programació que s’ha preparat per part de l’Ajuntament.

En aquest cas, la cita tindrà lloc el dijous 22 d’abril, a les 18 hores, i consistirà en un espectacle de titelles gegants per a tots els públics amb el nom d’«On estan els monstres?», a càrrec de la companyia Disparatario.

L’acte tindrà lloc al pati de la Casa de Cultura, i l’aforament és limitat pel que caldrà recollir les entrades gratuïtes a la Biblioteca municipal. En cas de superar-se l’aforament permés a aquest espai, es podria habilitar un espai més ampli a l’aire lliure per tal de poder acollir a totes i tots els interessats, del que s’informaria els efectes oportuns.

D’altra banda, cal recordar que el mateix divendres 23 d’abril es presentaran al pati de la Casa de Cultura els guanyadors de la XXXV edició dels Premis Literaris Ciutat de Xàtiva (2019), amb la presència dels seus autors. Les places són limitades i les invitacions es poden recollir a la Casa de Cultura.

Per últim, el dissabte 24, a les 12 hores, es presentarà el llibre Curts de la guerra civil 2 (també al pati de la Casa de Cultura), a càrrec del seu autor Paco Martínez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria