25n
25N
25N

La Biblioteca Municipal de Cullera celebra el Dia del Llibre amb un augment significatiu dels seus préstecs

Amb les últimes adquisicions, el fons bibliogràfic se situa en més de 38.000 exemplars

La Biblioteca Municipal de Cullera celebra el Dia del Llibre amb un augment significatiu dels seus préstecs
23/04/2021 -

La Biblioteca Municipal de Cullera celebra el Dia del Llibre amb la recopilació de noves propostes literàries que existeixen a hores d’ara al mercat editorial, tant en valencià com en castellà, i que la mateixa Biblioteca té entre la seua col·lecció. Amb aquest augment bibliogràfic, l’Ajuntament compta amb més de 38.000 llibres repartits entre la sala d’adults i les sales infantils i juvenils.

De fet, durant el mes de març, amb el servei de préstec de llibres, s’han prestat 1.416 llibres entre la ciutadania. Per aconseguir el préstec de llibres, la ciutadania pot acudir directament a la Biblioteca Municipal, o contactant per WhatsApp al telèfon 661 213 156.

Més propostes

A més, el Club de Lectura local segueix en marxa virtualment i ha anunciat que el pròxim dimarts tindrà la participació de l’escriptor Emili Piera, que presentarà la seua obra “Un mort al palau”.

Així mateix, per tal de fomentar la lectura al llarg d’aquesta setmana coincidint amb la commemoració del Dia del Llibre, des del perfil d’Instagram de la Biblioteca Municipal (@bibliocullera) es sorteja una motxilla de ‘Joc de Trons’ i un val valorat amb 50 euros per a la compra de llibres en les llibreries locals. Per poder participar-hi cal seguir les instruccions especificades al perfil mencionat anteriorment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 7 =

museo prehistoria