25n
25N
25N

La Biblioteca Municipal de Burjassot proposa conéixer la figura de Vicente Blasco Ibáñez amb una nova activitat virtual de dinamització lectora

La Biblioteca Municipal de Burjassot proposa conéixer la figura de Vicente Blasco Ibáñez amb una nova activitat virtual de dinamització lectora
19/01/2021 -

Escriptor, periodista i polític, Vicente Blasco Ibáñez ha sigut un dels creadors literaris valencians més destacats de la història i, és de destacar, la gran relació que va tindre amb Burjassot. No en va, l’autor valencià va residir llargues temporades en la localitat, en l’habitatge familiar que encara es conserva al costat del monument de Los Silos.

Per a donar a conéixer la seua figura i commemorar que el pròxim 29 de gener seria el seu aniversari, naixia eixe dia l’any 1867, la Biblioteca Municipal de Burjassot vol recordar d’una manera activa la figura de l’escriptor i, ho farà, amb una nova activitat virtual de dinamització lectora en la qual es va recordar la seua creació literària i la seua vida.

Des de l’equip de Biblioteques s’anima als burjassoters al fet que comenten, a través de les xarxes socials de Cultura, Facebook i Instagram, aquelles anècdotes que coneguen del genial escriptor. A més, recorden que són nombroses les obres que d’ell que són a la biblioteca d’adults i que poden agafar-se prestades per a conéixer molt millor la seua figura.

Al llarg del mes, a més, s’aniran destacant frases cèlebres de Blasco i, per a celebrar el seu aniversari, tindrà lloc un nou sorteig d’un lot de llibres. Participar és molt fàcil, ja que tan sols caldrà recordar una de les obres creades de l’autor, donar-li “M’agrada” al post i etiquetar a dues persones. A partir del dia 21 de gener es podrà participar en el sorteig que tindrà lloc el dia 29, marcat en el calendari per ser l’aniversari del gran escriptor valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + sis =