25n
25N
25N

La biblioteca municipal d'Alfafar programa activitats per a gener

La biblioteca municipal d'Alfafar programa activitats per a gener
17/01/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Biblioteques, duu a terme durant el mes de gener una àmplia programació a la biblioteca municipal dirigida especialment a les i els més joves de la localitat.

Així, durant aquest mes s’està duent a terme la campanya d’animació a la lectura a la biblioteca, que es realitza en col·laboració amb els centres educatius del municipi. En el marc d’aquesta iniciativa, el passat 9 de gener es va realitzar l’activitat “Amb els llibres pots”, en la qual va participar l’alumnat de 1r de Primària del CEIP Orba. Dins d’aquesta activitat es van realitzar tres tallers de màgia, de ciència i de construcció de joguines en els quals s’utilitzaven els llibres que hi havia a la biblioteca. Tot això amb l’objectiu de mostrar als més menuts que els llibres, a més de ser un entreteniment, serveixen per a aprendre i que tenen una aplicació pràctica immediata.

Una altra de les iniciatives emmarcades en la campanya d’animació lectora és “Navegant per e-Biblio”, en la qual està participant l’alumnat de 6é de Primària dels centres Vamar, Guía, Mª Inmaculada, La Fila i Orba. D’aquesta manera, entre els dies 14 i 30 de gener, un total de 182 joves participaran en aquesta sessió per a introduir e-Biblio, el servei de préstec de llibres electrònics de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana.

D’altra banda, la biblioteca municipal central continua, fins al 30 de gener, amb el funcionament de l’aula d’estudi amb motiu del període d’exàmens. Durant aquests dies, es troba oberta al públic de dilluns a dijous de 10.30 a 1 de la matinada ininterrompudament, els divendres de 10.30 a 14h i de 16.30 a 20h i els dissabtes de 10.30 a 14h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + onze =