25n
25N
25N

La Biblioteca Municipal d'Alboraia realitza una sèrie d'activitats amb motiu de Pasqua

La Biblioteca Municipal d'Alboraia realitza una sèrie d'activitats amb motiu de Pasqua
30/03/2017 -

L’Ajuntament d’Alboraia, mitjançant la regidoria d’Educació que lidera Ana Bru, ha organitzat una gran varietat d’iniciatives que tindran lloc en la Biblioteca Pública Municipal de la localitat. Aquestes activitats han sigut pensades amb motiu de Pasqua, per la qual cosa entre les opcions d’oci preparades hi ha alguna orientada a la tradició d’aquesta festivitat, com la de realitzar un catxerulo.

El centre, situat en la Casa de Cultura Peris Aragó, en el carrer de la Mar, número 1, iniciarà el seu programa el pròxim 18 d’abril. Ho farà amb un taller de conte il·lustrat dut a terme per Vicente Marco Aguilar a les 11.00 hores, mentre que els més xicotets de la casa seran oients del contacontes “Borumballa de llibres” a les 18.00 hores.

El taller de catxerulos començarà la jornada del 19 d’abril a les 11.00 hores, la qual cosa suposa una ocasió idònia per a construir aquest objecte que es podrà volar durant les festes pasqüeres. A les 18.00 hores, de nou el contacontes “Les vaques no solament diuen muuu” farà les delícies dels xiquets.

La programació repeteix estructura el següent dia, amb el taller de conte il·lustrat a les 11.00 hores i el contacontes “En el temps de la cadernera…” a la vesprada, a l’hora habitual. El dia 21, la Biblioteca acollirà un taller d’ous i baldufes, mentre que a la vesprada el contacontes “Layla contacontes” posarà punt final al calendari d’activitats pasqüeres culturals.

Els interessats hauran d’inscriure’s en els tallers a partir d’ara en la Biblioteca Pública Municipal. Cal recordar que les places estan limitades a un màxim de 25 participants, l’edat dels quals, a més, ha d’estar compresa entre els 8 i els 11 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 19 =

museo prehistoria