25n
25N
25N

La biblioteca Metro de Torrent represa el Club de lectura en línia infantil

La biblioteca Metro de Torrent represa el Club de lectura en línia infantil
24/09/2020 -

Club de lectura en línia infantil de la Biblioteca Metro de Torrent va tornar a reiniciar-se ahir després de les vacances d’estiu. Conduït per la bibliotecària Yolanda París i des de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Torrent, els xicotets lectors i lectores van tractar el llibre James i la bresquilla gegant, una història entranyable sobre un xiquet orfe que escapa de les seues cruels ties per a navegar per la mar en una bresquilla gegant.

Durant els mesos de confinament, el club va estar actiu oferint als xiquets i xiquetes una alternativa d’oci i combatent la monotonia diària. Ara, l’agenda seguirà cada dues setmanes amb emocionants i divertides aventures. En la pròxima cita, la tertúlia literària parlarà de la vida secreta de Rebeca Paradise (7 d’octubre), el qual cal recollir l’exemplar a la biblioteca en l’avinguda Al Vedat 103, 3a planta. Els següents títols seran: Les aventures de Pinotxo (21 d’octubre) i Vint mil llegües de viatge submarí (4 de novembre).

Servei de préstec de revistes

Un altre dels projectes que ha posat en marxa la Biblioteca Metro és el nou servei de préstec de revistes a domicili, tant per al públic infantil com l’adult. Els títols són: Clan TV, Panini Kids, Patrons, Cuina Fàcil, El Jueves, Hola, Molt Interessant, Nacional Geographic, Què llegir cada dia, Saber Viure i Sport Life.

Per a més informació es pot enviar un correu a bibliometro@torrent.es o telefonar al 96 111 18 51.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − catorze =

bombers
CCCC
bombers