25n
25N
25N

La biblioteca Infantil de Burjassot reobri les portes dimecres que ve 26 de maig

La biblioteca Infantil de Burjassot reobri les portes dimecres que ve 26 de maig
24/05/2021 -

Ja està tot preparat des de l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía Ballesteros, i des de la Regidoria de Cultura i Joventut, coordinada per Javier Naharros, perquè dimecres que ve 26 de maig a les 18.00 hores, amb una divertida animació gratuïta per a tots els públics, les portes de la Biblioteca Infantil tornen a obrir-se perquè els més xicotets de la casa puguen realitzar els seus préstecs i devolucions o bé ser a la sala de lectura.

“La instal·lació ha romàs tancada a causa de la situació de pandèmia i, amb tota la il·lusió del món, amb ganes que els i les xiquetes tornen a gaudir del servei, l’equip de Biblioteques Municipals ha programat una divertida animació, el mateix dimecres, per a donar la benvinguda de nou a aquest espai a tots els seus usuaris i usuàries”, tal com ha destacat l’alcalde de Burjassot, Rafa García.

“Reobrim aquesta instal·lació municipal amb totes les mesures sanitàries actualment en vigor i amb moltíssimes ganes de tornar a veure als nostres i les nostres xicotetes gaudint de la instal·lació que, a més, hem renovat aprofitant els mesos de tancament”.

Concretament, la Biblioteca Infantil ha patit un canvi integral, ja que s’ha procedit a la renovació de tot el mobiliari, a la pintura de la instal·lació i a l’arranjament de xicotets desperfectes que s’havien detectat.

Amb tota la il·lusió i esperant que tots els canvis siguen del grat dels seus xicotets usuaris i usuàries, la Biblioteca Infantil de Burjassot torna a obrir les portes i ho fa amb el contacontes gratuït per a tota la família Els donyets de la biblio que arriba de mans del Grup A Riure i serà en valencià. Per a poder participar en aquest, cal sol·licitar invitació, ja que l’aforament és limitat.

La Biblioteca Infantil obrirà les portes de dilluns a divendres, fins al 30 de juny, en horari de 17.00 a 20.00 h i, durant juliol, enguany obrirà en horari de matins, de 9.00 a 13:00h també de dilluns a divendres.

Aquest servei oferirà la possibilitat de realitzar devolucions i préstecs de llibres infantils i juvenils i es podrà també usar la sala de lectura i estudi no superant en cap moment el 50% de l’aforament. L’ús de la màscara i el manteniment de la distància de seguretat és obligatori durant l’estada a la Biblioteca Infantil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =