El Valencia aconsegueix un punt en el Villamarín

Betis Valencia jornada 22

[match id=455 template=futbol]

Mentre el Betis va cercar perpetuar la seua ratxa de set partits guanyant a casa, el Valencia va intentar simular en este partit el seu joc com a visitant en l'estadi La Ceràmica, però sense tres elements importants: Garay, sancionat per acumulació de grogues, Enzo, lesionat i qui finalment es queda en l'equip, i Carlos Soler, la revelació en eixe partit que ara sembla tan llunyà.

Betis Valencia jornada 22 AlvesEn el primer temps es va desplegar amb suficiència el 4-2-3-1 amb Nani, Orellana com a titular i Munir, acompanyats per Santi Mina a dalt. Zaza, que no va fer un bon partit davant de l'Eibar, va ser relegat a la banqueta.

La primera aproximació va ser de Raúl Castro quan no havien passat deu minuts, amb un potent tir en el travesser d'Alves. Quasi als 20' Alves va eixir malament i va deixar la porteria buida, però Gayà va aparéixer per a salvar en la línia un tret tímid d'Alegría.

Amb això, més un parell d'arribades del conjunt de Voro —mal cobrament inclòs a una mà de Pezzela en l'àrea— i una altra de Rubén Castro, el duel va ser guanyant intensitat. Als 39' Mina va tenir un gol anul·lat per demolir a un defensa, i després el Betis va arribar en dues ocasions per al sofriment de la defensa valencianista, més una evident de Gayà.

La primera part del partit va ser vertiginosa en veure's uns blanquinegres molt més organitzats que a Mestalla, però febles en el fons, amb un Betis que va ser creixent amb els minuts.

El complement va començar amb una arribada perillosa del Betis, que en els peus de Petros va conéixer el pal per segona vegada en el xoc, mentre Mangala s'erigia com a comandant de la seua defensa. Abdennour va entrar per un Santos fantasmal per a ajudar al francés en la zona.

El partit va guanyar tensió i el clima aportava amb una pluja que va vestir el Benito Villamarín de paraigües que, per la tensió, ballaven de dalt a baix a cada cobrament del col·legiat. Pel panorama en el camp, Zaza va haver d'entrar per Santi Mina, qui va eixir lesionat després d'una entrada a Pardo que solament va servir per a fer-se mal.Betis Valencia jornada 22 Adán

Cada vegada que la va prendre Ceballos en l'equip bètic, el conjunt del Túria es va dedicar a patir, igual que els locals quan veien a Orellana situant-se per a crear. El xilé va ser, juntament amb Parejo, un dels més importants en concretar quasi totes les seues passades.

Durmisi va arribar als 72' després d'un tir de falta en una aproximació que, si no fora per la fredor d'Alves, s'haguera convertit en un malson per a la visita. Voro va decidir traure a Orellana als 80' per a integrar a Cancelo en la tasca de marcar i véncer. El portugués va intentar un tir un moment després i al mateix temps Adán va lliurar als sevillans de la derrota.

Els últims minuts van ser d'infarts i faltes contínues en una bona trobada que es va encendre al final de les dues fraccions. 0-0 i un empat que tot valencianista signaria amb suspicàcies.