25n
25N
25N

El Besamans de València conjuminarà emoció i solidaritat

Les portes de la Basílica s’obriran a les 7.00 hores per a donar principi al Besamans

ARZOBISPADO DE VALÈNCIA

El Besamans de València conjuminarà emoció i solidaritat
20/05/2019 -

Després del passat 12 de maig, en el qual els valencians i valencianes van viure un dia replet d’emoció amb el trasllat de la Verge dels Desemparats, arriba un altre dels actes esperats: el Besamans. Com mana la tradició, l’acte tindrà lloc deu dies després de la celebració de la festivitat de la patrona de València. Així, aquest dimecres, 22 de maig, centenars de valencians i valencianes tornaran a concentrar-se en la Plaça de la Verge per a participar en el Besamans a la Mare de Déu.

No obstant això, el Besamans vindrà carregat de novetats i de solidaritat. D’aquesta manera, es vendran, a un preu simbòlic de dos euros, uns mocadors confeccionats per a l’ocasió perquè siga la mateixa ciutadania la que netege la mà de la Verge amb el seu propi mocador. No obstant això, el més important és que els diners recaptats es destinaran a la Fundació Mare de Déu dels Innocents i Desemparats, que ajuda persones amb malalties mentals greus i en riscos d’exclusió social.

Així i tot, no serà l’única novetat, ja que també es repartiran al voltant de 7.000 botelles d’aigua, de manera gratuïta, per als assistents que ho desitgen. Això sí, Creu Roja muntarà un dispositiu d’atenció sanitària per si fera falta, i des de l’Ajuntament de València es faran càrrec de la instal·lació de tanques per a controlar la cua.

El Besamans de València 2019 començarà a les 7.00 hores, quan s’obriran les portes de la Basílica de la Verge, i romandran obertes fins que passe l’última persona que hi haja en la cua. L’any passat, més de 30.000 persones van acudir a la cita amb la Geperudeta. Per això, es calcula que fins entrada la matinada no finalitzarà el Besamans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =