caixa popular

Lambda ha convocat una besada LGTB com repulsa als delictes d'odi i mostra de suport a les dues dones agredides ahir a València

Lambda ha convocat una besada LGTB com repulsa als delictes d'odi i mostra de suport a les dues dones agredides ahir a València
25/06/2018 -

Lambda ha convocat una concentració per rebutjar la violència sofrida ahir per dues dones que estaven besant-se a un carrer de València. La #BesadaLGTB tindrà lloc a les 20 hores del 26 de juny a la plaça de Patraix, barri on va ocórrer l’agressió. Esta acció té per objecte denunciar els delictes d’odi que segueixen patint les persones LGTBI, així com oferir la solidaritat del col·lectiu amb les víctimes de l’agressió.

La coordinadora general de Lambda, Fani Boronat, ha lamentat que encara a dia de hui se segueixen vivint situacions de violència contra les persones del col·lectiu LGTBI. “Demanem que les institucions públiques i la justícia siguen inquebrantables contra els delictes d’odi. No podem tolerar cap tipus de violència contra el col·lectiu LGTBI. Per això instem a la ciutadania de València a que s’unisca a la concentració en la qual mostrarem la nostra repulsa als delictes d’odi mitjançant una besada pública”.

Així mateix, Boronat ha volgut mostrar la solidaritat de Lambda amb les dues dones agredides ahir al barri de Patraix. En este sentit, ha recordat que Lambda ofereix un servei gratuït d’atenció a víctimes de delictes d’odi. Les persones víctimes d’este tipus d’agressions poden contactar a través del telèfon 963342191 o el correu electrònic denuncia@lambdavalencia.org.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − quatre =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris