25n
25N
25N

Berklee València dona suport al talent femení amb quatre beques 'Outstanding Woman' de fins a 30.000 dòlars

Berklee València dona suport al talent femení amb quatre beques 'Outstanding Woman' de fins a 30.000 dòlars
21/10/2019 -

El campus de Berklee a València atorgarà per tercera vegada les beques ‘Berklee Outstanding Women’ per a donar suport a dones que vulguen desenvolupar la seua carrera professional en la indústria de la música.

Cada beca cobreix fins a 30.000 dòlars i inclou una tutoria amb una reconeguda professional en totes les àrees en les quals treballa l’escola: interpretació musical, composició per a bandes sonores, negoci de la música i l’entreteniment i producció musical, innovació i tecnologia.

Les ‘Outstanding Women’ representen així una “oportunitat única” per a dones amb talent i habilitats de lideratge que vulguen contribuir a la comunitat de Berklee i a la indústria de la música, detalla l’espai en un comunicat.

Les tutores d’aquest curs acadèmic 2020 són professionals com Yvette Noel-Schure, executiva de relacions públiques, vicepresidenta de Schure Media Group i publicista de Beyoncé, o Rachel Portman, primera compositora a guanyar un premi de l’acadèmia pel seu treball ‘Per a Emma’ en 1996.

També Sylvia Massy, productora discogràfica, mescladora, enginyera i educadora coneguda pel seu treball amb Johnny Cash, Prince, System of a Down o Xarxa Hot Chili Peppers, i Magda Giannikou, cantant, compositora, productora i directora del programa en interpretació musical al campus.

Berklee confirmarà les tutores per al següent curs pròximament. “Estem encantats de conéixer nous talents cada any, augmentant la diversitat al campus i treballant per a disminuir les barreres de gènere en el sector”, ha destacat la directora executiva de Berklee València, María M. Iturriaga.

Les candidates elegibles per a aquestes beques són dones que demostren excel·lència en el seu treball i compromís cap a la música i el lideratge femení en el sector. Hauran de ser acceptades prèviament en un dels quatre programes de màster de Berklee al campus de València.

Aquestes titulacions són Màster of Arts in Global Entertainment and Music Business, Màster of Music in Scoring for Film, Television, and Vídeo Games, Màster of Music in Music Production, Technology, and Innovation) i Màster of Music in Contemporary Performance (Production Concentration).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + dos =