25n
25N
25N

Benissanó demana ajuda a la Diputació per a millorar la seguretat vial

L’alcaldessa, Amparo Navarro, trasllada al diputat de Carreteres, Pablo Seguí, la necessitat de col·locar una senyalització i balises per a reduir la velocitat dels vehicles al seu pas per una zona residencial

Benissanó demana ajuda a la Diputació per a millorar la seguretat vial
31/03/2017 -

L’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, s’ha reunit amb el diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, per a traslladar-li la necessitat de realitzar unes millores que contribuïsquen a millorar la seguretat viaria en el tram que uneix la rotonda d’accés al municipi amb una de les zones residencials. Segons ha explicat Navarro, “la carretera, de titularitat municipal, es troba en una zona en la qual és habitual veure a gent passejant o a xiquets xicotets jugant, i en la qual seria necessari col·locar una senyalització específica i balises que induïsquen als vehicles a reduir la velocitat”.

La inversió que el consistori estima que seria necessària és de 4.500 euros, una quantitat que, això no obstant, no és capaç d’assumir “a causa de l’enorme deute que s’arrossega d’anys anteriors i el pagament dels quals compromet per complet el pressupost municipal”, ha detallat Navarro.

El diputat de Carreteres ha traslladat a l’alcaldessa el seu compromís de cercar una solució que permeta a Benissanó dur a terme esta actuació. I és que, segons ha declarat Seguí, “si ben no es tracta d’una carretera de la Diputació, i per tant, no tenim competència directa per a actuar, sí que és clar que es tracta d’una intervenció necessària per a garantir la seguretat i el benestar dels veïns i veïnes de Benissanó, un objectiu que des de la Diputació considerem que és prioritari”.

En aquest sentit, Seguí ha afegit que, en situacions en les quals, com en aquest cas, els ajuntaments “no tenen els mitjans suficients per a donar resposta per si solos a les necessitats dels seus veïns i veïnes, és el compromís d’aquesta institució posar-nos al seu costat per a cercar conjuntament una solució”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + dotze =

museo prehistoria
museo prehistoria