25n
25N
25N

Benimàmet acull la cinquena edició de la fira per l'ocupació

Benimàmet acull la cinquena edició de la fira per l'ocupació
02/12/2018 -

L’agència d’ocupació municipal València Activa ha celebrat hui al Parc Lineal de Benimàmet la cinquena edició de la fira ‘Places per l’Ocupació’, organitzada des de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Sostenible, que ha comptat per primera volta amb la participació del servici autonòmic Labora. La responsable de l’àrea, Sandra Gómez, ha destacat la importància de «recórrer València plaça a plaça i bolcar els nostres esforços en aquells barris on considerem que els nostres servicis d’ocupació són més necessaris».

La fira, destinada a donar a conéixer els servicis i programes posats en marxa des de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Sostenible, es dirigeix a persones emprenedores, potencials emprenedors, xicotetes i mitjanes empreses i demandants d’ocupació. «L’activitat pretén posar en contacte a persones que busquen treball amb potencials ocupadors», ha apuntat la regidora Sandra Gómez.

Aquesta iniciativa «també té com a objectiu reforçar els vincles d’emprenedors amb entitats, institucions i el teixit socioeconòmic de cada barri, així com dinamitzar el sistema local d’ocupació». A més, «aquestes fires d’ocupació, emprenedoria i formació faciliten el fet de poder conéixer de primera mà la realitat de cada barri i les impressions dels veïns i veïnes per ajudar-los a millorar la seua situació laboral».

INFORMACIÓ PER FOMENTAR L’OCUPACIÓ

Així, els veïns i veïnes que han visitat la fira han pogut rebre informació en els diferents estands de l’agència d’ocupació municipal València Activa, entre ells el de ‘Barris per l’Ocupació’, la xarxa de centres d’ocupació locals que ofereix atenció personalitzada, i el de l”Agència d’Ocupació’, amb la possibilitat d’inscriure’s in situ en l’agència d’intermediació que posa en contacte a persones desocupades amb empreses que ofereixen llocs de treball.

Quant als estands de ‘Vit Emprén’ i ‘Emprenedoria’, han oferit informació sobre l’ecosistema innovador i tecnològic de València. En referència a l’espai habilitat per a ‘Coaching’, s’han realitzat sessions i tallers per ajudar les persones que en la cerca d’ocupació.

LABORA, PER PRIMERA VOLTA AMB UN ESTAND PROPI

Aquesta cinquena edició de ‘Places per l’Ocupació’ ha acollit, per primera volta, un estand del servici autonòmic Labora, on «s’han explicat tots els servicis públics gratuïts amb els quals es compta per facilitar a les persones l’accés a l’ocupació, així com el seu manteniment i millora», ha assenyalat l’edil.

Així mateix, els assistents han pogut conéixer quins són els programes en l’àmbit de la Comunitat Valenciana amb els quals compta Labora perquè els ocupadors satisfacen les seues necessitats d’ocupació.

La directora general d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana, Rocío Briones, ha manifestat que «aquest servici públic d’ocupació apostarà sempre per aquelles accions que milloren l’ocupabilitat de les persones i per això participem en ‘Places per l’Ocupació’, per oferir tots els nostres servicis a les empreses i les persones».

Durant els mesos anteriors, aquestes fires d’ocupació, gratuïtes i d’accés lliure, s’han celebrat als barris de Patraix, Benicalap, Mont-Olivet i Jesús. Al llarg de l’any se celebraran altres dues fires més.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − sis =

CCCC
torrent