caixa popular

Benimaclet t'Estime, una trobada social i cultural

Coneix la programació d’aquest esdeveniment organitzat per Benimaclet Viu

Benimaclet t'Estime, una trobada social i cultural
27/05/2017 -

Benimaclet es prepara per a gaudir d’una jornada intensa, concretament hui dissabte, 27 de maig. I és que ‘Benimaclet Viu‘ organitza una nova edició de ‘Benimaclet t’Estime’, la trobada d’associacions, entitats i col·lectius, que té com a objectiu visibilitzar la cultura d’aquest barri valencià, però també tot el seu potencial social, doncs cal no oblidar que Benimaclet és un dels barris més actius i reivindicatius de la ciutat de València.

En aquest sentit, ‘Benimaclet t’Estime’ es divideix en dues parts. D’una banda, la ‘Fira d’Entitats‘, en la qual es donarà a conéixer els diferents moviments socials que es duen a terme en el barri, relacionats amb diferents aspectes com l’ecologia i el medi ambient, la convivència i les relacions veïnals, la integració social, la participació ciutadana o la protecció dels col·lectius més desfavorits, entre altres.

Però també, els veïns gaudiran de la ‘Fira de la Música‘, en la qual no solament s’utilitzarà la música en valencià com a eina educativa i d’integració social, sinó que a més es realitzaran diferents concerts de grups de rock, ska i rap, actuacions de cantautors, presentacions de novetats discogràfiques, i molt més.

En l’edició passada, al voltant de 500 persones van participar directament en aquest esdeveniment, que va comptar amb un espectacular acolliment per part dels veïns de Benimaclet. D’aquesta manera, en aquesta edició, les expectatives són immillorables. I és que a més de tota aquesta extraordinària programació, aquest barri també acollirà altres activitats d’oci, com la cercavila dels tres gegants de Benimaclet o un sopar de germanor.

A València Extra, t’informem de tota la programació de ‘Benimaclet t’Estime’:

Hui en la Plaça de Benimaclet

17.30 h. Cercavila amb els Gegants de Benimaclet (la geganta Cleta, el Moro Maclet i Tirant Lo Blanch), la Muixeranga de València i L’Esvaraeta.

18.00 h. Pregó de Benimaclet t’Estime 2017.

18.15 h. Fira d’Entitats, amb les associacions i col·lectius socials més combatius per la igualtat, els drets socials, el foment de la cultura i el compromís.

21.00 h. Sopar de germanor de pa i porta.

21.30 h. VIII Fira de la Música.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 3 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC