25n
25N
25N

Benidorm i València aconseguiran una ocupació del 95% aquest nadal

Benidorm i València aconseguiran una ocupació del 95% aquest nadal
23/12/2019 -

La patronal hotelera Hosbec augura bones xifres d’ocupació per al nadal, que podrien arribar a superar el 90 per cent en el cas de la ciutat de València i de Benidorm (Alacant), encoratjades per la previsió de bon temps, que “animarà a molts turistes d’última hora” a visitar la Comunitat Valenciana.

A Benidorm, València i Alacant es treballa quasi a ple rendiment. A Benidorm estaran disponibles unes 35.000 places de les 41.000 amb què compta la ciutat (el 85%), mentre que València (18.000 llits hotelers) i Alacant (8.000 llits) tenen obertes la pràctica totalitat dels seus establiments i places.

En la Costa Blanca, estarà disponible el 90% del total de la capacitat hotelera (70.000 llits). La província de Castelló manté oberta el 50% de la seua planta hotelera, unes 13.000 llits de les 26.000 disponibles.

Segons Hosbec, a Benidorm s’espera una ocupació mitjana del 90% en aquesta primera setmana, que pujarà fins al 95% a partir del dissabte 28 de desembre. Durant la setmana de Nit de cap d’any molts hotels penjaran el cartell de complets i amb les reserves d’última hora, es podrà parlar de ple tècnic.

La ciutat de València tindrà una ocupació molt similar a la de Benidorm. En aquesta primera meitat del període nadalenc ja estan reservades el 90% de les places disponibles, mentre que per a la Nit de cap d’any aquesta ocupació s’elevarà fins al 95%.

La Costa Blanca en el seu conjunt tindrà també bones dades d’ocupació, encara que inferiors als anteriors. S’espera que l’ocupació mitjana des d’aquest dilluns fins al diumenge 29 de desembre se situe entre el 75-80%, mentre que per a Nit de cap d’any ja hi ha un 85% reservat.

Totes aquestes dades podrien veure’s elevats en dos o tres punts per les reserves d’última hora. El bon temps farà, segons la patronal, que molts turistes, sobretot nacionals, aprofiten dies festius i vacances escolars per a visitar les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana.

El turisme de proximitat i el que està a un radi de 4 hores de cotxe (Madrid, Castella-la Manxa, Aragó) són els principals punts d’origen del turista nacional. El turisme internacional representarà entre el 40 i el 50% del total del mercat en aquestes festes nadalenques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − tres =