Benidorm, segona destinació nacional més popular per als usuaris de TripAdvisor

Benidorm, segona destinació nacional més popular per als usuaris de TripAdvisor
11/06/2019 -

Els usuaris de la web de viatges TripAdvisor han triat a Benidorm (Alacant) com la segona destinació “més popular” dins del territori nacional per a enguany, segons es desprén de l’informe ‘Vacances d’Estiu 2019’. Les dades reflecteixen els interessos de reserva dels viatgers espanyols.

Per a l’elaboració del document, TripAdvisor va enquestar a més de 1.500 viatgers, dels quals un 95 per cent té al cap gaudir de vacances d’estiu, en comparació amb el 91,5% que afirma haver viatjat el passat estiu.

A més, dels participants de l’enquesta, un 39% viatjarà a destinacions nacionals, amb Tenerife la destinació preferida dins d’Espanya per a realitzar un viatge d’estiu. Per part seua, Benidorm se situa en segon lloc per davant de Mallorca.

De Benidorm, els usuaris han destacat la seua elecció en relació a “les seues grans platges, els seus llargs passejos marítims i la seua arquitectura vertical”.

A més, de la seua “immensa” costa i de la seua variada oferta gastronòmica, els viatgers poden trobar llocs de l’interior pròxims a Benidorm per a descobrir nous paratges i llocs amagats, com les Fonts de l’Algar a Callosa d’en Sarrià o es Castell del municipi del Castell de Guadalest.

VIATJAR A l’ESTRANGER

El 37% dels enquestats gaudirà de les seues vacances en un altre país, amb Londres com a lloc favorit per a viatjar a l’estiu fora d’Espanya. Els següents en la llista són Nova York i París.

Respecte a la motivació a l’hora de triar destinació, quatre de cada 10 es mouen per l’interés que tinga a conéixer la destinació, si bé un 16,5% es deixa guiar pels preus (vols barats, oferta en un hotel o paquet vacacional, entre altres).

Quant a la durada i preu dels viatges, la majoria s’anirà durant dues setmanes (35,5%) i comptarà amb un pressupost de 1.000 i 3.000 euros per persona, incloent-hi transport, allotjament, restaurants, oci. Per part seua, els restaurants suposaran un 20-40% del pressupost.

EN PARELLA

Agost és el mes en què la major part dels enquestats té planejat viatjar, amb un 36%. Li segueixen juliol (25%), i setembre (22%), mentre que juny és el mes en què menys espanyols gaudiran de les seues vacances d’estiu (17,5%).

La gran majoria (38,5%) ha triat aqueixes dates perquè afirma que només pot agafar les vacances en aqueix període, mentre que un 16,5% assenyala que es deu a la disponibilitat dels seus companys de viatge.

Precisament, és en parella com més viatgen els espanyols (40%). Un 39% passarà les vacances en família, un 17% amb amics i un 4% s’animarà a viatjar només. L’1% restant va assenyalar que viatjarà en grup amb desconeguts.

EN HOTELS

Els hotels continuen sent l’allotjament més triat pels viatgers espanyols, amb un 49%. Les propietats de lloguer, amb un allunyat 12,5%, són la segona opció. Respecte a l’antelació amb la qual es realitzen les reserves, un 33,5% dels enquestats per TripAdvisor va assegurar haver realitzat la reserva amb més de tres mesos d’antelació, mentre que el 32% va assenyalar que la faria dos o tres mesos abans.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − un =

turismo salou