25n
25N
25N

Benidorm podria albergar en 2022 la convenció anual d'ABTA

Benidorm podria albergar en 2022 la convenció anual d'ABTA
12/11/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una reunió amb Mark Tanzer i Susan Deer, director executiu i directora de relacions amb la indústria, respectivament, d’ABTA (Association of British Travel Agents), el major operador turístic britànic, en el marc de la celebració virtual del World Travel Market de Londres, una de les fires de turisme més importants del món. A la trobada ha assistit també el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Els responsables d’ABTA han destacat al president de la Generalitat la fidelitat del turista britànic cap a la Comunitat Valenciana i li han traslladat que, malgrat les circumstàncies actuals, les últimes dades són positives, amb un increment de reserves a les destinacions turístiques de la Comunitat de cara al pròxim estiu que ja han aconseguit el 45% de l’habitual.

A més, Ximo Puig ha plantejat la necessitat d’establir corredors turístics regionalitzats que tinguen en compte la situació epidemiològica i assistencial particular de les comunitats autònomes i les diferents regions europees.

El president de la Generalitat també ha subratllat els esforços realitzats pel sector en aquests últims mesos per a fer de la Comunitat Valenciana una destinació segura i de major qualitat.

Finalment, ha mostrat la seua confiança que Benidorm albergue en 2022 la convenció anual d’ABTA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 1 =