25n
25N
25N

Benetússer celebra la seua Setmana Santa amb una completa programació en línia

Benetússer celebra la seua Setmana Santa amb una completa programació en línia
26/03/2021 -

Benetússer es prepara per a viure una Setmana Santa atípica sense les processons i representacions teatrals que l’han feta mereixedora de ser reconeguda com a Festa d’Interés Turístic Provincial des de l’any 2010. Malgrat aquesta situació, l’ajuntament i la Junta de Setmana Santa de la localitat han decidit reinventar-se per a viure la festivitat amb la màxima esperança i agermanament possible. Per això, s’ha treballat una completa programació audiovisual que podrà seguir-se a través dels comptes de Facebook de totes dues entitats amb l’objectiu d’arribar al màxim nombre de ciutadans possible i donar veu als protagonistes de la festa. “Sense cap dubte, la Setmana Santa de Benetússer és una de les celebracions més esperades i que creguen major expectació entre veïns i visitants, la qual cosa ens porta a tractar de mantenir viu el seu esperit recordant els nostres grans moments i projectant esperança per al futur de la nostra festa”, afig l’alcaldessa del municipi, Eva Sanz.

La programació donarà principi aquest dissabte 27 de març a les 19 hores amb l’emissió del Pregó de Setmana Santa, un acte que en aquesta ocasió ha comptat amb la saguntina Mª Ángeles García Escrig com a pregonera, així com amb l’assistència de l’alcaldessa de la localitat i presidenta de la Junta Central de Setmana Santa, Eva Sanz, i membres de la corporació municipal, així com amb representants de les diverses confraries i membres de la directiva de la JCSS. Enguany, l’acte es va dur a terme a ‘porta tancada’ per a evitar aglomeracions a causa de l’actual situació sanitària, limitant l’aforament a una representació essencial dels participants de la festivitat.

Durant el seu discurs, Mª Ángeles García, va enviar un missatge d’esperança a tots els confrares i va destacar la importància de continuar vivint la Setmana Santa, tant de manera pública com en la intimitat, “per a fer-se eco del missatge d’amor, misericòrdia i perdó de Jesucrist”. L’acte també va comptar amb la presència d’Irene Cañada Benlloch, guanyadora del concurs ‘Cartell de Setmana Santa 2020/21’ per una obra que representa dues mans esteses, una d’elles marcada per una perforació sagnant causada per un clau, que suggereixen unió i que estan situades sobre una creu morada.

Del 27 de març al 4 d’abril està programada l’emissió de vídeos especials que recolliran les paraules de representants de les huit confraries de Benetússer i de l’Agrupació Cultural La Pasión, així com diverses estampes sacres per a recordar els esdeveniments passats i que tants èxits van generar gràcies a la passió i lliurament dels actors i actrius que conformen les diferents escenes repartides per tota la localitat.

La programació completa d’actes pot consultar-se a la web municipal a través del següent enllaç: https://bit.ly/2pltmah

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =