25n
25N
25N

Benetússer es protegeix amb mampares en els comerços

L’Ajuntament instal·la 50 mampares de protecció en els establiments per a garantir la seguretat de venedors i compradors

Benetússer es protegeix amb mampares en els comerços
09/04/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer està aplicant totes les mesures sanitàries que té al seu abast per a poder fer front al coronavirus en la població i també en els comerços. Per a això ha instal·lat 50 mampares de protecció en els comerços locals i establiments que així ho han desitjat.

L’alerta sanitària i l’estat d’alarma decretats pel coronavirus va suposar el tancament de molts establiments a Benetússer, excepte el dels negocis i comerços de primera necessitat, com són les botigues d’alimentació. “L’activitat en carnisseries, fleques, fruiteries i ultramarins no ha cessat i volem fer costat a tots aquests comerços locals dotant-los de mampares, com a mesura de prevenció i per a garantir la seguretat de venedors i compradors” explica el regidor de Comerç, Emilio Cano Arteaga.

Entre altres mesures, a més de limitar l’aforament, guardar les distàncies de seguretat, recomanar el pagament amb targeta i utilitzar guants; els establiments que romanen oberts a Benetússer, compten ara amb mampares de protecció fetes d’un material que es pot desinfectar i amb una superfície de 72x92cm. “Cridem a tots els comerços que estan oberts explicant-los aquesta iniciativa i ha tingut molt bona acceptació” comenta el regidor.

Seguint aquesta mateixa línia d’ajuda al comerç local i vetllar per la seguretat de venedors i compradors, la Regidoria de Comerç ha elaborat un llistat de comerços classificats per activitat, indicant tant l’horari d’obertura com un telèfon de contacte, que es pot consultar i descarregar en la web municipal.

“D’aquesta forma podem facilitar als veïns i veïnes les seues compres en els establiments més pròxims als seus respectius domicilis, i poden assegurar-se per endavant de la disponibilitat de productes o saber si ofereixen un servei d’encàrrecs per Whatsapp o repartiment a domicili” finalitza l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − huit =