25n
25N
25N

Benetússer recolza per unanimitat la declaració institucional de suport a la seua hostaleria i comerç local

Benetússer recolza per unanimitat la declaració institucional de suport a la seua hostaleria i comerç local
29/01/2021 -

Com cada últim dijous de mes, l’Ajuntament de Benetússer va celebrar el seu ple municipal de caràcter ordinari, novament en modalitat telemàtica a causa de l’actual situació sanitària. Entre els assumptes a tractar en l’ordre del dia, es va abordar amb caràcter d’urgència la sol·licitud per part de les associacions d’hostaleria i comerciants per a comptar amb el suport dels representants públics municipals a l’hora de fer front a l’impacte de les noves mesures establides per a frenar l’expansió de la Covid-19. La corporació municipal va aprovar per unanimitat una declaració institucional, així com el compromís d’elevar les peticions en ella incloses tant al Govern autonòmic com a l’estatal. “Els nostres hostalers i comerciants compten amb tot el nostre suport i, dins de les nostres competències, els proporcionarem totes les facilitats perquè desenvolupen la seua activitat, així com assessorament a l’hora de canalitzar les ajudes econòmiques destinades a aquests sectors”, ha destacat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Entre les sol·licituds realitzades per l’Associació d’Hostaleria de Benetússer i l’Associació de Comerciants Benetússer, es va abordar la qüestió de les limitacions horàries que afecten el repartiment de menjar a domicili. En aquest sentit, el consistori va ratificar la permissió de circulació en horari de confinament nocturn per a garantir els lliuraments de productes de primera necessitat, com és el cas de l’alimentació, de la mateixa manera que el coneixement d’aquesta mesura per part de les forces de seguretat.

Quant a les ajudes directes per a autònoms, des de l’àrea de Desenvolupament Local s’està treballant per a canalitzar els 376.381 euros que conformen el Pla Resisteix de la Generalitat Valenciana, dels quals el 62,5% dels fons són aportats pel Govern autonòmic, el 22,5% per la Diputació de València i el 15% per l’ajuntament. Pròximament es coneixeran els requisits i la manera d’accedir a aquestes ajudes, així com els temps de recepció d’aquestes.

Campanya de suport a l’hostaleria local

Des de l’entrada en vigor el passat 7 de gener de les mesures extraordinàries autonòmiques que decretaven el tancament de l’hostaleria local de Benetússer, el consistori ha col·laborat estretament amb els negocis afectats per a, a més de fer-se eco de les seues peticions, oferir-los els seus canals de comunicació per a facilitar la seua activitat en el compliment de les restriccions. D’aquesta manera, mitjançant la campanya ‘Benetússer, la nostra hostaleria et necessita!’, s’ha dut a terme una crida a la ciutadania perquè faça costat als bars, restaurants i cafeteries que continuen donant servei en la localitat, publicitant els seus negocis i el tipus de servei oferit. A més, tots els hostalers i hostaleres interessats a participar i aparéixer en el llistat municipal poden sol·licitar-lo telefonant al 666 50 37 49 / 677 112 065 o escrivint un missatge al correu electrònic adl@benetusser.net

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − deu =