25n
25N
25N

Benetússer reparteix cartells informatius en els seus comerços per a recordar les mesures de contenció de la COVID19

Benetússer reparteix cartells informatius en els seus comerços per a recordar les mesures de contenció de la COVID19
06/08/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la Regidoria de Desenvolupament Local, ha reforçat la informació en comerços sobre les mesures de contenció del COVID19, elaborant un protocol normatiu comercial, una mesura recollida en el seu Pla de Recuperació Econòmic i Social.

Per a això, s’ha repartit als més de 400 establiments de la localitat cartells informatius amb totes les mesures de prevenció per a fer front a la pandèmia, amb especificacions segons la seua mena d’activitat.

Així doncs, des d’aquesta setmana, els comerços de Benetússer comptaran amb nous cartells en els quals es recullen de manera directa i gràfica les mesures de desinfecció i seguretat per a fer front al COVID19 que adopten per a cuidar a la seua clientela.

“El consistori ha realitzat aquesta nova campanya dirigida al comerç local per a recordar les mesures que s’han de seguir segons la mena d’establiment i perquè la ciutadania conega també quins són i puga comprar de manera segura”, ha explicat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Per part seua, el regidor de Desenvolupament Local, Emilio Cano Arteaga, ha assegurat que en un moment en el qual els rebrots en tot el territori nacional estan a l’ordre del dia, “hem de recordar als nostres comerciants que no podem abaixar la guàrdia. Aquests cartells recorden als nostres veïns i veïnes que els i les comerciants de Benetússer prenen les mesures adequades per a frenar l’expansió del COVID19”.

D’aquest, manera el regidor del ram ha agraït a l’Associació de Comerciants i a l’Associació d’Hostaleria de Benetússer la seua disponibilitat per a fer arribar als seus associats aquest material informatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + vint =

museo prehistoria