25n
25N
25N

Benetússer reordena i actualitza els seus espais de càrrega i descàrrega

Benetússer reordena i actualitza els seus espais de càrrega i descàrrega
22/01/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea Seguretat Ciutadana, ha dut a terme una anàlisi per a reordenar i actualitzar els espais destinats a la càrrega i descàrrega en la localitat. Per això, s’ha realitzat un examen de les zones comercials existents, així com del nombre d’establiments per espais i usos segons els criteris establits en l’Estudi de mobilitat sostenible de Benetússer, “un document que ens serveix com a guia a l’hora d’establir les diferents actuacions a realitzar en el municipi en la cerca d’una mobilitat més eficient i orgànica”, destaca la regidora Dolors Tarín, regidora de Seguretat Ciutadana de Benetússer.

A partir d’aquest estudi, en un primer moment, es van disposar les places de càrrega i descàrrega dins del radi d’acció dels locals comercials i de serveis que conformen el municipi, i es va constatar que aquells comerços que es quedaren fora del radi d’una les places no tinguera una distància mitjana major de 50 metres. A més, es va fixar una franja d’estacionament ininterromput de 8 a 20 hores com a prova provisional de funcionament.

Després d’un any d’implementació, la regidoria va constatar, a través d’un sondeig de la Policia Local, així com d’aportacions ciutadanes i de la corporació municipal, l’adequació d’aplicar un període diari d’estacionament permés de 14 a 16 hores, amb l’objectiu de facilitar l’aparcament de vehicles dels veïns i veïnes del municipi durant l’horari del menjar, coincident amb els períodes de menor activitat comercial. Per això, la brigada d’obres de l’Ajuntament de Benetússer ha procedit a la col·locació de nous vinils adhesius sobre les plaques preexistents.

A més, s’han instal·lat plaques de prohibició de l’estacionament de 8 a 18 hores durant els dies laborables enfront del CEIP Vicent Ricart i Bonillo en c/Las Américas i enfront del col·legiNuestra Señora del Socorro en c/ Vicente Navarro Soler. Aquesta mesura té com a objectiu garantir els espais d’arribada i recollida de l’alumnat dels centres seguint les recomanacions sanitàries per a evitar aglomeracions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =