25n
25N
25N

Benetússer renova els paellers de Monte Alto per a adequar-los a la nova normalitat

Benetússer renova els paellers de Monte Alto per a adequar-los a la nova normalitat
31/07/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer, ha millorat, adequat i adaptat a la Nova Normalitat l’espai dels paellers de Monte Alto perquè els veïns i veïnes de la localitat puguen gaudir d’aquesta zona d’oci amb totes les mitjanes de seguretat i higiene necessàries per a frenar l’expansió del COVID19.

“Hem posat a punt els paellers perquè els nostres veïns i veïnes puguen gaudir d’una forma segura d’aquest espai d’oci a l’aire lliure tan important per al nostre poble. Volem que puguen fer ús d’aquest espai tenint la tranquil·litat que es respecten totes les mesures marcades pel Ministeri i la Conselleria de Sanitat”, ha remarcat Eva Sanz, alcaldessa de la localitat.

Així doncs, com a primera mesura, l’accés està restringit sota cita prèvia i sota l’acceptació de les indicacions proporcionades per un conserge, que serà l’encarregat de realitzar el control d’accessos amb la pertinent presa de dades de contacte per a garantir la traçabilitat davant una possible infecció.

Aquest treballador cuidarà a més de l’espai durant la jornada, garantint la desinfecció dels espais comuns durant el seu ús i vetllarà també pel compliment de totes les mesures per a frenar l’expansió del COVID19.

D’aquesta manera, les persones que vulguen accedir a aquest recinte hauran de demanar cita prèvia telefonant al 679855406 de dimarts a divendres de 17 a 20 hores i dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores. En aquesta crida hauran d’informar sobre el nombre de persones que faran ús de la parcel·la i sobre si desitgen fer ús dels paellers, amb la finalitat de poder incloure’ls en la llista de torns d’ús.

A més, s’ha parcel·lat l’espai, creant 10 parcel·les de més de 100m2 que permeten reunir-se en un mateix espai delimitat fins a 20 persones, un espai que compta amb la suficient amplitud per a garantir la distància interpersonal.

També s’han col·locat diversos dispensadors de gel hidroalcohòlic per a facilitar la desinfecció de mans: un a l’entrada, un altre al costat de la font, i dues en els banys. Així mateix, s’han habilitat 3 banys, un d’ells adaptat per a persones amb discapacitat.

L’horari dels paellers de Monte Alto serà de dimarts a divendres de 17.00 a 24:00 hores, els dissabtes de 10.00 a 01.00 hores i els diumenges de 10.00 a 18.00 hores. Els dilluns l’espai romandrà tancat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =