25n
25N
25N

Benetússer reforça de forma unànime el seu compromís en la lluita contra la violència de gènere

Benetússer reforça de forma unànime el seu compromís en la lluita contra la violència de gènere
01/02/2019 -

El ple de l’Ajuntament de Benetússer va aprovar en la seua sessió ordinària celebrada ahir una moció en la qual es reforça de forma unànime el compromís del municipi en la lluita contra la violència de gènere i valora el Pacte d’Estat. La moció, presentada pels grups polítics que formen l’equip de govern, PSPV-PSOE, Compromís i EU-PV, va ser recolzada per la resta de formacions amb representació en el consistori.

En concret, el text es compromet a “reforçar i continuar valorant les mesures contingudes en Pacte d’Estat en matèria de violència de gènere de Congrés, Senat i Pacte Valencià contra Violència de Gènere i Masclista, amb l’objectiu de combatre el terrorisme masclista, el problema més greu que pateix actualment la societat espanyola i la Comunitat Valenciana, que té el seu caldo de cultiu en una cultura i educació profundament antidemocràtica i que parteix de la idea de la superioritat de l’home sobre la dona”.

A més, un altre dels compromisos adquirits amb la moció ha sigut el de manifestar una total repulsa a “totes les manifestacions d’aquesta violència, el compromís amb les víctimes i declarar tolerància zero amb els maltractadors”.

Finalment, la moció aprovada per unanimitat, acorda “expressar rebuig a qualsevol posicionament polític que propugne l’eliminació o minoració de les mesures de protecció de les dones enfront de la violència masclista, així com el drama social i les conseqüències que té per a les víctimes”. En aquest sentit, continua el text, amb el compromís del “rebuig de l’adopció de qualsevol tipus d’acord, explícit o implícit, amb formacions que plantegen la supressió o reducció de les mesures de protecció de les dones, donant així cobertura a polítiques irresponsables que comporten un altíssim risc d’agreujar el problema”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − tretze =