25n
25N
25N

Benetússer reforça la coordinació amb el centre de salut per a millorar l'operatiu COVID

Eva Sanz: “Hem de posar en valor el treball dels i les professionals sanitaris de Benetússer i reconéixer aquest sobreesforç que està fent aquest col·lectiu”

Benetússer reforça la coordinació amb el centre de salut per a millorar l'operatiu COVID
18/09/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha reforçat la coordinació amb l’equip directiu del centre de salut amb reunions periòdiques que ajuden a millorar l’operatiu de contenció del COVID19 en el municipi.

D’igual manera, s’està coordinant la futura campanya de vacunació per la grip comuna entre la institució i el centre d’atenció primària, estudiant-se la viabilitat d’utilitzar espais municipals per a evitar les aglomeracions.

I davant la principal problemàtica, manifestada pels usuaris en relació al col·lapse de les línies telefòniques, el consistori està realitzant campanyes informatives recordant a la ciutadania la possibilitat de demanar cita a través de l’APP de Sanitat de manera ràpida i directa.

També el consistori està recordant en les seues xarxes socials que les persones que desitgen informar-se de tot el relatiu al coronavirus poden fer-ho trucant al telèfon 900 300 555, la línia habilitada per la Conselleria de Sanitat per a atendre de manera personalitzada els dubtes de la ciutadania en relació al COVID19.

Cal destacar que Benetússer ha passat a ser un dels municipis que realitza més proves PCR diàries i, per tant, que està localitzant més ràpidament els casos asimptomàtics.

“Hem de reconéixer el treball dels i les professionals sanitaris de Benetússer. Durant els mesos més durs de la pandèmia han sigut ací tots els dies, i hui dia ens continuen cuidant, amb una càrrega de treball molt major que en altres moments, i per això és just reconéixer aquest sobreesforç que estan fent i posar en valor el paper que exerceix aquest col·lectiu”, ha defensat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Col·locació de carpes i mampares protectores

A més, l’Ajuntament de Benetússer ha protegit l’accés al centre de salut del municipi en situar 3 carpes en l’entrada i ha facilitat mampares protectores per a la seua col·locació en les zones d’atenció al públic.

Amb la col·locació de les noves carpes, els veïns i veïnes que acudisquen al centre de salut podran resguardar-se del sol o la pluja mentre esperen el seu torn, ateses les mesures marcades per la Conselleria de Sanitat de no aglomeració a l’interior dels centres d’atenció primària.

En aquest punt és necessari incidir en què, segons el recordat pels responsables del centre de salut de Benetússer, no s’ha d’acudir al mateix sense cita prèvia i llevat que siga necessari, per a evitar les cues i les aglomeracions també en l’exterior.

A més, l’ajuntament ha posat a la disposició d’aquest centre mampares protectores per a col·locar-les en els punts d’atenció al públic, perquè actuen com una barrera protectora addicional.

Totes aquestes mesures se sumen a les ja prestades pel consistori al centre d’atenció primària de la localitat, que en el seu moment va facilitar, màscares i pantalles facials protectores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 12 =