25n
25N
25N

Benetússer reforça amb tractors les tasques de desinfecció del coronavirus

Benetússer reforça amb tractors les tasques de desinfecció del coronavirus
08/04/2020 -

Benetússer continua amb el pla de desinfecció a tota màquina amb diferents labors de neteja. Aquest mateix matí tots els carrers del municipi han sigut desinfectades de càrrega viral per un equip de tractors de la Comunitat de Regants de l’Or.

Ha sigut una desinfecció conjunta coordinada entre les poblacions de Benetússer, Alfafar, Sedaví i Lloc Nou de la Corona en la qual els tractors han desinfectat carrers i places emprant per a Benetússer 10.000 litres d’aigua amb hipoclorit de sodi.

L’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz Portero, ha agraït a la Comunitat de Regants la seua col·laboració desinteressada en aquesta crisi sanitària.

Aquesta iniciativa se suma a la resta d’accions que està duent a terme l’Ajuntament des que va començar l’alerta sanitària per la Covid-19 i s’afig a les labors de suport a la neteja que realitza diàriament l’empresa pública municipal, Benesermu, així com la Unitat Militar d’Emergències, en coordinació amb el consistori, en les zones del municipi més sensibles al contagi del virus.

Cada dia de la setmana, de dilluns a diumenge, l’Ajuntament realitza una neteja a fons dels carrers, incidint en el centre de salut, supermercats, ajuntament, farmàcies, comerços oberts, etc. mitjançant la neteja amb aigua a pressió i lleixiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =

bombers
bombers
Valencia activa