25n
25N
25N

Benetússer redirigeix quasi un milió d'euros a programes i serveis per a fer front a la COVID-19

Benetússer redirigeix quasi un milió d'euros a programes i serveis per a fer front a la COVID-19
23/06/2020 -

El Ple de l’Ajuntament de Benetússer ha aprovat totes les modificacions de crèdit per a fer front a la crisi econòmica i social generada per la COVID-19. “En aquest ple extraordinari hem acordat per unanimitat redirigir algunes partides pressupostàries destinades a combatre la COVID-19, perquè el més important en aquests moments és que els nostres veïns i veïnes puguen tornar a la nova normalitat amb totes les garanties sanitàries possibles i senten el suport del seu ajuntament”, ha destacat l’alcaldessa Eva Sanz.

En primer lloc, el ple de l’Ajuntament de Benetússer ha aprovat el suplement de crèdit per a destinar el superàvit pressupostari a despesa social per a pal·liar els efectes de la crisi econòmica i sanitària generada per la COVID-19, al qual es dirigeixen 253.485 euros.

D’igual manera, s’ha aprovat un crèdit extraordinari per a dirigir-lo a mesures de recuperació per a fer front a la situació generada per la pandèmia. D’aquesta manera, es redirigeixen 476.000 euros.
“Redirigim la partida pressuposada inicial de les festes majors, o la Fira Associativa Comercial (FAC) a altres serveis necessaris per a lluitar contra la COVID-19, com a desinfeccions, mascaretes, adequació del mercat ambulant, la distribució de pantalles protectores a comerços o ajudes a les persones autònomes”, ha especificat Eva Sanz.

D’altra banda, s’han aprovat les bases per a la concessió de les beques parcials de menjador escolar amb una quantia de 231.480,02 euros “per a garantir l’alimentació de xiquets i xiquetes en situació vulnerabilitat després de l’arribada de la pandèmia i la consegüent crisi econòmica i social”, ha matisat l’alcaldessa Eva Sanz.

Així mateix, s’ha ratificat l’aprovació de les ajudes per valor de 14.520,17 d’euros per al lloguer d’habitatge amb motiu de la COVID-19 amb la finalitat d’atendre aquelles situacions de desprotecció que puguen derivar-se a conseqüència de la pandèmia, com per exemple persones sense llar i altres persones que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica o social, com ara dones víctimes de violència de gènere, persones que hagen patit un desnonament del seu habitatge habitual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 3 =