caixa popular

Benetússer recupera la seua piscina municipal

Benetússer recupera la seua piscina municipal
18/09/2017 -

Benetússer recupera les instal·lacions de la seua piscina municipal. Responsables de l’empresa concessionària han lliurat aquest matí les claus del recinte a l’alcaldessa de Benetússer Eva Sanz. La piscina i el centre esportiu romanien tancats des del 15 de març de 2014 per decisió de l’empresa concessionària. Després de la recepció de les claus, està previst que comencen els treballs de rehabilitació de les instal·lacions que s’espera que estiguen de nou en funcionament la pròxima primavera.

Després de la decisió judicial que ordenava la liquidació del contracte entre l’empresa i l’Ajuntament de Benetússer, aquest matí s’ha procedit al lliurament de claus. D’aquesta forma el consistori recupera les instal·lacions després de dos anys i mig de litigi judicial. A partir d’aquest moment, l’Ajuntament es posarà a la feina per a tornar a engegar la piscina i retornar el servei als veïns del municipi. El cost de la seua engegada s’està valorant per part dels tècnics municipals i s’anunciarà en el ple de l’Ajuntament en el mes d’octubre. En l’últim pressupost municipal es van consignar 1.9 milions d’euros per a fer front a aquest pagament gràcies al saldo positiu amb el qual es va tancar l’exercici anterior. D’aquesta forma, no serà necessari sol·licitar un préstec per a afrontar el pagament.

L’Ajuntament i la concessionària van signar en 2009 un contracte pel qual Benetússer Centre Esportiu SL es feia amb la gestió de les instal·lacions. En aquest acord, el consistori es comprometia a abonar una quantitat en concepte de cànon cadascun dels trenta anys de durada del contracte. El consistori va deixar d’abonar les quantitats argumentant que l’obra, responsabilitat de l’empresa concessionària, no s’havia lliurat finalitzada, ja que en l’acord la companyia es comprometia a implementar millores com un pàrquing i una restaurant que mai van estar finalitzades. El 15 de març de 2014 l’empresa va decidir tancar definitivament. Començava en aquest moment el procediment judicial que ha comportat la decisió del jutge de la liquidació del contracte i la devolució de les claus.

L’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, ha mostrat la seua satisfacció per aquest pas definitiu per a recuperar la piscina. “Estem molt contents de poder posar-nos a treballar ja en l’engegada de la nostra piscina. Han sigut dos anys i mig de moltes gestions i treball per part de l’equip de govern per a aconseguir-ho. Ho teníem com un objectiu prioritari en la legislatura i si tot va bé el pròxim estiu ja ens podrem banyar en la nostra piscina”, ha explicat.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris