25n
25N
25N

Benetússer reconeix el sobreesforç de Càritas durant la pandèmia

Benetússer reconeix el sobreesforç de Càritas durant la pandèmia
15/09/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha reconegut el sobreesforç de Càritas Benetússer durant la pandèmia.

Així doncs, el consistori, a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha redirigit una partida destinada a subvencionar activitats lúdiques associatives a reconéixer el treballat desenvolupat per eixa entitat sense ànim de lucre en els mesos més durs de la crisi sanitària derivada de l’expansió del COVID19.

Des de mitjan març, Càritas Benetússer ha atés a més de 80 famílies, repartint centenars de quilos d’aliments i més de 4.500 euros en vals de menjar per a les famílies que més ho precisaven.

La regidora de Serveis Socials, Carmen Elvira Albors Gil, ha destacat l’important paper exercit per aquesta entitat durant els moments més durs de la pandèmia. “Sempre van ser ací, en els moments més difícils van ajudar la població de Benetússer que més ho necessitava”, ha explicat la regidora.

Així mateix, la regidora ha recordat que des de l’ajuntament es van realitzar diferents accions per a ajudar a la població des que va començar la crisi sanitària, com oferir assistència domiciliària a persones majors i malaltes per a portar-los aliments i medicines evitant així possibles contagis en la població més vulnerable.

A més, es van destinar 12.590 euros per a 222 beques menjador i al voltant de 400 famílies van rebre xecs per a cobrir l’alimentació bàsica, una partida per a la qual es van destinar 62.660 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 7 =