caixa popular

Benetússer rep un ecoparc mòbil del EMTRE per a facilitar el reciclatge de residus

Benetússer rep un ecoparc mòbil del EMTRE per a facilitar el reciclatge de residus
19/02/2018 -

Benetússer disposa aquesta setmana d’un ecoparc mòbil per a facilitar el reciclat de residus, subministrat per l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) en els municipis que manquen d’ecoparc propi.
Estarà disponible per a l’ús del veïnatge durant tres dies començant el 19, 20 i 21 de febrer en l’aparcament de la plaça de Lepanto.

Des de l’Ajuntament plantegen açò com “una mesura més en els esforços realitzats per millorar la situació mediambiental i donar un millor servei als veïns i veïnes que fins ara havien de desplaçar-se a altres ecoparcs de fora per a rebutjar certs residus”, explica Dolors Tarín regidora de Medi ambient. La tinent d’alcalde i representant del municipi en el consell del EMTRE, Reme Navarro, “apel·la a la consciència ciutadana a fer ús d’aquest nou servei en el poble, disponible durant aquests tres dies sense tenir la necessitat d’acudir als ecoparcs fixos de Catarroja, Paiporta i Sedaví als quals hem d’acudir la resta de l’any, per a dipositar els residus que generem i que no hem de deixar tirats en els carrers del poble”.

Aquest ecoparc mòbil consisteix en un contenidor preparat per a reciclar residus sòlids urbans que poden ser valoritzades i reciclats, i els especials, que no tenen cabuda en els contenidors de recollida tradicionals. Residus com a xicotets electrodomèstics, aparells electrònics, bateries i piles, mòbils, olis, aerosols, càpsules de café i cartutxos de tinta entre uns altres, poden ser dipositats.

La iniciativa no ha suposat cap cost extraordinari per a les arques municipals, ja que se sufraga amb la mateixa taxa de recollida de residus (TAMER) que es paga al costat del rebut de l’aigua.

L’ecoparc se situarà en l’aparcament de la plaça de Lepanto els dies 19, 20 i 21 de febrer, en horari de matí (10 a 14h) i de vesprada (16 a 19h).


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018