25n
25N
25N

Benetússer posa un punt violenta contra la violència masclista i agressions sexistes durant les Festes Majors

Benetússer posa un punt violenta contra la violència masclista i agressions sexistes durant les Festes Majors
28/06/2019 -

Durant el transcurs de les festes majors de la localitat l’Ajuntament de Benetússer ha instal·lat un punt violeta contra la violència masclista en el qual tota dona que es poguera haver sentit assetjada o agredida, així com persones que hagen presenciat una agressió sexista, puga informar les professionals que es troben allí.

Una psicòloga, una advocada i diverses voluntàries ofereixen informació i presten la seua ajuda des d’una carpa instal·lada en la plaça de l’Ajuntament on se celebren nombrosos actes aquests dies. Segons expliquen les treballadores, fins al moment la gent ha sol·licitat informació sobre el servei, així com moltes dones els han expressat sentir-se més segures en veure aquest punt violeta, i afortunadament tampoc ha sigut necessària realitzar cap intervenció.

“Per primera vegada posem en marxa aquest punt violeta i hem elaborat una campanya de sensibilització per a tindre unes festes majors lliures de violència sexista” comenta la regidora d’Igualtat, Ana Martín Valero. A fi de conscienciar a la gent durant les festes enguany a més s’han tornat a distribuir més de 5.000 gots reutilitzables amb el missatge ‘De camí a casa vull ser lliure, no valenta’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 5 =