25n
25N
25N

Benetússer contracta a quatre aturats de llarga durada gràcies al programa EMCORD

Benetússer contracta a quatre aturats de llarga durada gràcies al programa EMCORD
05/12/2018 -

L’Ajuntament de Benetússer ha contractat a quatre persones en situació de desocupació de llarga durada gràcies al programa EMCORD del Servef. Concretament s’incorporaran dos peons i dos oficials, un d’obra de paleta i un altre de pintura. Els quatre formaven part d’un itinerari formatiu que ha dut a terme l’Agència de Desenvolupament Local de Benetússer.

Les quatre incorporacions gaudiran d’un contracte de sis mesos en els quals formaran part del grup d’obres i serveis municipal. Les quatre persones triades formaven part d’un itinerari formatiu per a aturats de llarga durada en els quals s’ha treballat de forma individualitzada les formes de reintegrar-los al mercat laboral. Concretament es van dur a terme accions com a elaboració de currículums i cartes de presentació, com afrontar una entrevista o la creació d’una agenda per a la cerca d’ocupació. L’elecció dels contractats entre els participants en el programa formatiu s’ha realitzat mitjançant un procés de baremació socioeconòmica.

L’alcaldessa de Benetússer Eva Sanz ha sigut l’encarregada de donar-los la benvinguda després de la signatura del seu contracte de treball amb l’Ajuntament. “Per a nosaltres és fonamental el fet de poder oferir solucions a veïns i veïnes que porten tant de temps cercant treball i una satisfacció que el treball s’està fent bé”, explica Eva Sanz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 17 =

CCCC
torrent