25n
25N
25N

L'equip de govern de Benetússer presenta en ple el seguiment del seu Pla de Recuperació local en la lluita contra el COVID-19

Els diferents grups polítics que conformen la corporació municipal es reuniran de manera mensual per a tractar en profunditat la posada en marxa de les mesures econòmiques i socials a les quals s’han destinat 1.207.000 euros

L'equip de govern de Benetússer presenta en ple el seguiment del seu Pla de Recuperació local en la lluita contra el COVID-19
30/10/2020 -

A partir de novembre, la corporació municipal de l’Ajuntament de Benetússer es reunirà telemàticament el primer dilluns de cada mes per a tractar en profunditat cadascuna de les mesures recollides en el Pla de Recuperació Econòmic i Social local aprovat durant el mes de maig. Es tracta d’una proposta realitzada durant l’últim ple municipal en el qual la regidora de sanitat, Aroa Juan, va realitzar un repàs de l’estat de les diverses mesures que hauran de ser analitzades per una comissió la creació de la qual es va acordar quan va ser aprovat el projecte.

El Pla de Recuperació, que compta amb una dotació inicial d’1.207.000 euros, inclou una sèrie de mesures destinades a les famílies, empresaris i autònoms del municipi amb l’objectiu de pal·liar la crisi derivada de la COVID-19. Algunes d’aquestes mesures ja han estat implementades, unes altres estan en desenvolupament i també es contempla la posada en marxa de noves ajudes en funció de l’evolució de la crisi sanitària.

Un paquet de mesures presents i futures

Després de l’inici de la pandèmia, des del consistori s’ha treballat conjuntament amb els diferents actors socials i polítics per a adaptar-se i respondre als requeriments prioritaris de cada situació. D’aquesta manera, en un primer moment es van prendre decisions essencials com cobrir necessitats bàsiques d’alimentació, reforçar l’assistència de col·lectius vulnerables, prioritzar la tramitació d’ajudes econòmiques d’emergència o les ajudes directes a autònoms entre moltes altres.

Actualment, també s’està treballant per a protegir el valor del comerç local a través de la campanya ‘Comprar a Benetússer té premi’, una iniciativa de suport directe al comerç de la localitat amb el qual es vol premiar als veïns i veïnes que adquirisquen els seus productes i serveis en botigues del municipi. En aquest sentit, pròximament es publicarà una guia de comerços que es repartirà en totes les llars per a donar a conéixer l’àmplia oferta del xicotet comerç local.

A més, des del consistori també s’està apostant per l’impuls a la promoció de l’ocupació, el suport als proveïdors locals o la ruptura de la bretxa digital per a dotar de mitjans formatius i tecnològics a les persones més vulnerables com són els majors o els menors sense recursos.

“El nostre Pla de Recuperació és un projecte viu que s’adapta a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes, per la qual cosa treballem per a oferir-los tot un ventall de mesures que puguen ajudar ara, i en el futur, a fer front a les conseqüències de la COVID-19”, assenyala l’alcaldessa Eva Sanz. D’aquesta manera, a través del Pla de Recuperació es contempla crear noves mesures de caràcter econòmic i social per a respondre a les noves realitats derivades de la lluita contra la COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + set =