25n
Orgull
Orgull

Benetússer es prepara per a iniciar la 2a Fase de les obres de l'avinguda Paiporta

L’Ajuntament es reuneix amb representants dels negocis de la via per a consensuar la millor manera d’abordar les obres per a afectar el menys possible al desenvolupament de l’activitat econòmica

Benetússer es prepara per a iniciar la 2a Fase de les obres de l'avinguda Paiporta
05/07/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer continua el procés per a iniciar en les pròximes setmanes la 2a Fase de les obres d’adequació de l’avinguda Paiporta, una de les principals artèries del municipi. El mes de maig passat, l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, acompanyada de l’arquitecta del consistori, va presentar als hostalers i comerciants de la via el projecte de millora que s’escometrà en els pròxims mesos i que forma part del Pla d’Inversions 2020-2021 amb una dotació econòmica de 359.622 euros. “Després dels mesos tan durs de pandèmia, la nostra prioritat com a ajuntament és executar les obres de la manera que afecte el menys possible als nostres comerciants i hostalers, abordant solucions conjuntes amb ells i adaptant-nos el màxim possible a les seues propostes i necessitats”, indica l’alcaldessa.

D’aquesta manera, a través d’un calendari consensuat, es donaria forma a un projecte centrat en la millora de l’accessibilitat de les voreres i el paviment que rellisca, així com en la renovació general de les xarxes de proveïment d’aigua, sanejament i embornals de l’avinguda. Aquesta 2a Fase se centraria en el marge esquerre del carrer, vist des de l’entrada per l’accés del Cementeri Municipal, i s’estructuraria en dues grans zones de treball. En la Zona 1, es pretén crear un espai més amigable a través de la presència de bancs i passos de vianants elevats que faciliten el desplaçament a peu. L’ampliació de voreres permetrà passar dels 3 als 7,50 metres, amb una distribució de 12 places d’aparcament per a cotxes, 14 per a bicis o patinets i una plaça inclusiva. La Zona 2, més estreta, comptarà amb una ampliació de vorera fins a l’1,50 metres, ample estàndard per al pas de cadires de rodes o carros de bebés i es buscarà afavorir la presència d’arbres i de jardineres.

Aquestes obres de millora, amb una previsió de cinc mesos, se sumen a les que pròximament s’iniciaran al carrer Marqués del Túria, així com les que s’escometran en c/ Rector Eduardo Ballester i part de c/ Palleter.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + cinc =