25n
25N
25N

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies premia a Benetússer pel seu programa d'absentisme escolar

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies premia a Benetússer pel seu programa d'absentisme escolar
17/12/2018 -

L’Ajuntament de Benetússer ha sigut premiat per la Federació de Municipis i Províncies (FEMP) reconeixent la labor realitzada pel seu Programa de Prevenció de l’Absentisme Escolar, que porta en marxa des de setembre de 2015, presentat al concurs de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies: “IV Concurs de bones pràctiques municipals en la prevenció i actuació enfront de l’Absentisme Escolar i l’Assetjament Escolar” que duu a terme al costat del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport ( MECD).

En concret ha sigut guardonat amb un dels premis en la categoria de municipis menors de 20 mil habitants. En aquesta categoria estan premiats l’Ajuntament de Binissalem (Mallorca), de Fuentes d’Andalusia (Sevilla), de Peñarroya-Pueblonuevo (Còrdova), de Santiponce (Sevilla), d’Utiel (València) i de Villacarrillo (Jaén).

El reconeixement valora el treball realitzat transversalment pel departament de Policia, Serveis Socials, Joventut i Educació, liderades per aquest últim departament i el seu equip de psicopedagogues municipals, que porten més de 20 anys treballant amb els i les menors i joves del municipi. Aquest programa abasta la prevenció i actuació des que comencen l’etapa de 3 anys (infantil) fins als 21 anys.

Aquest projecte crea una xarxa de prevenció, detecció i actuació enfront dels problemes puguen afectar els menors i/o joves, i que de forma general se centren en la presència de pautes de conducta disfuncionals. Amb aquest programa es pretén aconseguir la plena escolarització i la reducció de l’abandó escolar, intentant d’aquesta forma garantir el dret individual a l’educació.

El lliurament de Premis s’ha realitzat el dilluns 17 de desembre a Madrid, on es realitzarà l’exposició dels projectes per part dels municipis i on han acudit l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz Portero i la regidora delegada de l’àrea d’Educació, Ana Martín Valero.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + catorze =

CCCC
torrent