25n
25N
25N

Benetússer premia als seus escolars amb diplomes pel seu bon comportament i 'poders' durant el confinament

L’Ajuntament reparteix durant aquesta setmana 2.000 mascaretes infantils entre els xiquets de segon cicle d’infantil fins a quart curs de primària en col·laboració amb els col·legis del municipi

Benetússer premia als seus escolars amb diplomes pel seu bon comportament i 'poders' durant el confinament
26/05/2020 -

“Tens un gran poder que ens està ajudant a acabar amb la bestiola el coronavirus!”. És la llegenda que l’Ajuntament ha imprés sobre els diplomes que s’estan entregant als xiquets i xiquetes de Benetússer al costat d’una mascaretes infantil des del dilluns.

L’Ajuntament de Benetússer ha començat aquesta setmana el repartiment de mascaretes infantils per als escolars de segon cicle d’infantil fins a quart de primària en coordinació amb els centres educatius. Però “abans de res”, comenta l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, “obsequiem als xiquets i xiquetes d’un alegre diploma en reconeixement al mèrit per la seua alegria, força, generositat, intel·ligència, i valentia que han demostrat tindre durant el confinament i que han sigut una gran inspiració per a tothom”.

La ‘Patrulla contra el Coronavirus’ rubrica aquest simpàtic document il·lustrat amb divertits ‘Benemonsters’, un símbol que va nàixer de la participació de l’Ajuntament i la ciutadania durant les primeres setmanes de la pandèmia per a ‘defensar’ les cases del coronavirus.

Aquestes mascaretes infantils estan recolzades per la norma UNEIX 065, són reutilitzables i llavables fins a 10 ocasions. Segons explica l’alcaldessa “l’Ajuntament està distribuint mascaretes per als xiquets i xiquetes de 3 a 10 anys per a facilitar existències d’aquesta talla més reduïda”.
Aquesta iniciativa se suma al recent repartiment del Consistori de 14.000 mascaretes entre tots els habitatges de la localitat per a vetlar per la seguretat dels seus veïns i veïnes, i que ara s’estén també als menors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + cinc =

bombers
bombers