25n
25N
25N

Benetússer posa en marxa els seus nous cursos de formació online per a persones desocupades

Els alumnes i les alumnes, que podran inscriure’s fins al 30 de novembre, participaran en un campus virtual

Benetússer posa en marxa els seus nous cursos de formació online per a persones desocupades
10/11/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (ADL), ha obert el termini d’inscripció per a apuntar-se a la nova oferta formativa dirigida a persones desocupades del municipi. Es tracta de quatre cursos no presencials que tenen com a objectiu ampliar els coneixements dels usuaris per a dotar-los d’un títol que puga marcar la diferència en el mercat laboral. D’aquesta manera, els alumnes i les alumnes participaran en un campus virtual en el qual tindran l’opció d’accedir als diversos continguts del temari adaptant el seu horari d’estudi en funció de les seues necessitats personals.

“Des de l’ADL busquem dinamitzar l’ocupació a través d’una formació que responga a la demanda dels diferents sectors del mercat”, ha ressaltat el regidor de Desenvolupament Local, Emilio Cano Arteaga. Amb aquesta finalitat, des del consistori s’aposta per la formació en idiomes a través del ‘Curs intensiu d’anglés A1’, amb el nivell oficial estipulat en el marc comú europeu. Durant les 180 hores de formació, els alumnes s’aproximaran a conceptes bàsics de la llengua treballats des de la perfectiva de l’escolta, la lectura, la parla o el treball intensiu de vocabulari.

Un altre àmbit de formació amb gran demanda s’abasta amb el ‘Curs de manipulador d’aliments’ de 10 hores de duració. Els usuaris aprendran nocions del valor nutricional, conceptes com la contaminació alimentosa o tipus de malalties patògenes, així com tots els coneixements associats a la manipulació higiènica dels aliments o al pla de gestió d’al·lergògens.

D’altra banda, també es posa en marxa el ‘Curs d’ús d’aplicacions informàtiques ofimàtiques i de correu electrònic’ que actua com una posada a punt amb les eines de gestió usuals en la pràctica de nombroses ocupacions en els quals la comunicació és clau. Durant 60 hores, entre altres continguts, es tractarà l’obtenció de certificats de signatura electrònica, eina fonamental a l’hora de realitzar tràmits des de casa en el context de la Covid-19.

En aquest mateix context de crisi sanitària, ADL posa en marxa un ‘Curs de labors de neteja i desinfecció’ en el qual s’abordaran les mesures de protecció i higiene enfront de la Covid-19, partint d’un coneixement sobre el virus i els seus mitjans de propagació, així com els protocols d’actuació de les empreses, legislació i normes de desinfecció.

“Per al nostre ajuntament és fonamental poder oferir als ciutadans i ciutadanes una formació que servisca per a millorar la seua capacitat d’ocupació, al mateix temps, que estimula nous jaciments d’ocupació fora i dins del nostre municipi”, ha assenyalat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Per a inscriure’s en els cursos, que compta amb places limitades, serà necessari enviar un email a adl@benetusser.net o telefonar al 666 503 749. Els usuaris i usuàries podran realitzar el tràmit fins al 30 de novembre i hauran de presentar el DARDE que els acredite com a demandants d’ocupació en LABORA, així com les seues dades personals i un telèfon de contacte. Els continguts del temari poden consultar-se a través de la seu electrònica de l’ajuntament en el següent enllaç:
https://benetusser.es/noticia/benetusser-pone-marcha-sus-nuevos-cursos-formacion-online-para-personas-desempleadas

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 20 =