25n
25N
25N

Benetússer posa en marxa el programa d'ocupació ECOVID

El consistori, a través de LABORA, ha contractat durant 6 mesos a 11 persones desocupades majors de 30 anys per a fer tasques destinades a reduir els riscos de contagi per Covid-19

Benetússer posa en marxa el programa d'ocupació ECOVID
26/11/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua regidoria de Desenvolupament Local, ha donat la benvinguda aquest matí a les 11 persones contractades a través del programa ECOVID del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu la contractació de majors de 30 anys, preferentment desocupats i desocupades com a conseqüència derivada de la crisi sanitària, en col·laboració amb corporacions locals de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, Benetússer comptarà durant 6 mesos amb la col·laboració de nous treballadors per a la realització de serveis d’interés general específicament destinats a minimitzar el risc de contagi per Covid-19.

“Des de l’ajuntament hem volgut adherir-nos a totes les iniciatives destinades a la dinamització de l’ús dels i les ciutadanes del municipi, ja que som generadors d’oportunitats laborals en un context complicat per a tots els sectors”, ha destacat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

L’alcaldessa, acompanyada de tècnics de l’ajuntament, ha donat la benvinguda als nous membres del programa ECOVID i els ha comentat les funcions que realitzaran durant els pròxims mesos, aportant els seus coneixements i treball per a fer de Benetússer un municipi més segur per a tots i totes.

D’aquesta manera, a través d’una subvenció de 150.254 euros, el consistori comptarà fins al 25 de maig de 2021 amb 4 noves incorporacions del personal de neteja que duran a terme tasques de reforç per a la desinfecció en els col·legis i poliesportiu. Altres 5 persones aniran destinades a fer tasques de consergeria en els centres escolars i en el poliesportiu, col·laborant per a agilitar l’atenció ciutadana complint amb les mesures sanitàries. I finalment 2 persones han sigut contractades com a auxiliars d’informació, i seran les encarregades de transmetre protocols d’actuació i formar a la ciutadania sobre les normes estipulades per a prevenir contagis i lluitar contra l’expansió de la Covid-19. Per a això, aniran desplaçant-se per les dependències municipals, el mercat municipal i per carrers i places de la localitat.

Un municipi que aposta per l’ocupació

Sota el lema ‘A Benetússer fem ocupació’ el consistori engloba els diversos programes d’ocupació que s’han posat en marxa en la localitat durant els últims mesos. Els 11 empleats i empleades que s’incorporen hui a través del programa ECOVID, se sumen a les 7 persones contractades el mes d’octubre pel programa EMCORP, un reforç laboral que es completarà pròximament amb la incorporació de nous treballadors i treballadores menors de 30 anys a través del programa EMPUJU.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =