25n
25N
25N

Benetússer rep el vistiplau per a la licitació de les obres de la piscina

Benetússer rep el vistiplau per a la licitació de les obres de la piscina
22/11/2019 -

Benetússer ha rebut hui la notificació de la Conselleria d’Hisenda amb el vistiplau als plecs de prescripcions tècniques i administratives particulars de la licitació de les obres de recondicionament i gestió del complex esportiu i de piscines de la localitat. Aquests plecs passaran pel ple municipal el mes vinent de desembre i d’aqueixa forma les empreses interessades podran presentar-se a la licitació.

L’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, va rebre ahir la notícia directament de la subsecretària d’Hisenda Cristina Moreno amb la qual va mantenir una trobada, en la qual es va parlar precisament dels tràmits per a la reobertura de la piscina. El projecte va ser enviat a Conselleria al juliol. Els tècnics d’Hisenda van sol·licitar, després del seu estudi, l’esmena d’alguns punts dels plecs. Amb els canvis realitzats, l’informe va ser remés de nou a l’octubre i ara rep el vistiplau definitiu.

Amb la notificació per part de la Conselleria d’Hisenda, l’Ajuntament de Benetússer té llum verda per a poder fer pública la licitació de les obres de recondicionament i gestió del complex esportiu i de piscines. Abans, els plecs hauran de passar pel ple municipal per al seu debat i aprovació. La previsió és que això es realitze durant el mes de desembre. Una vegada aprovats els plecs, aquests es faran públics i s’obrirà un termini perquè les empreses interessades puguen presentar les seues propostes.

L’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz. ha mostrat la seua satisfacció per la notificació. “Està sent tot molt llarg i tediós, però això també ens atorga la garantia d’estar complint pas a pas amb tot el camí administratiu per a poder reobrir la piscina amb garanties. Els diferents períodes electorals tampoc han ajudat a agilitar els tràmits però l’important és que ja estem en la recta final”, ha explicat Sanz.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − un =

art en blanc