25n
25N
25N

Benetússer dona llum verda al seu nou edifici d'atenció a la ciutadania

Benetússer dona llum verda al seu nou edifici d'atenció a la ciutadania
12/02/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer ha aprovat en ple extraordinari l’adjudicació del contracte d’arrendament, amb opció a compra, d’un immoble que albergarà diferents serveis municipals. D’aquesta manera, després de finalitzar la fase de concurs i després del vot positiu de la major part dels membres de la corporació municipal, es consolida el lloguer d’un edifici de la localitat situat en l’avinguda Camí Nou, número 36, que compta amb cinc plantes, pàrquing i més de 1.600 m². Segons l’acord establit amb els propietaris s’estipula un lloguer mensual de 5.263,5 euros, i un preu de compra de 2.090.000 euros, IVA inclòs.

L’arrendament de les noves instal·lacions té com a objectiu albergar diferents serveis municipals, fomentant l’accessibilitat i la millor funcionalitat de l’atenció ciutadana. Així, l’ajuntament busca descongestionar, de manera escalonada, l’assistència de departaments tan essencials com és el cas dels seus serveis socials, els quals aglutinen les ajudes d’emergència, l’atenció psicològica familiar, l’atenció per violència de gènere, assessorament per als casos de desnonament, etc. El nou local oferirà, a més d’una obertura d’espais, una major confidencialitat per a aquella ciutadania que haja de tractar assumptes de molt diversa naturalesa, amb sales d’espera condicionades per a aquest propòsit.

A l’hora de plantejar les necessitats d’un nou espai d’atenció a la ciutadania, l’Ajuntament de Benetússer va dur a terme una exhaustiva anàlisi de les necessitats i demandes veïnals, en permanent creixement, en contrast amb les limitacions espacials oferides en les actuals dependències municipals. A més de la seua funcionalitat, la situació de l’immoble l’arrendament del qual ha sigut aprovat, permetrà ampliar el radi d’acció del consistori, obrint-se cap al conegut barri del Rajolar, emplaçat al nord del municipi, al mateix temps que se situa en una de les vies principals de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − quatre =