25n
25N
25N

Benetússer millora la seua Volta a Peu “Cursa del Solstici” convertint-la en una 10K

Benetússer millora la seua Volta a Peu “Cursa del Solstici” convertint-la en una 10K
07/03/2017 -

Benetússer millora la seua Volta a Peu “Cursa del Solstici” convertint-la en una 10K per a la pròxima edició. La competició a més passa a integrar-se dins del Circuit Caixa Popular de running solidari que va ser presentat a Manises divendres passat 3 de març.

Segons explica el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benetússer, Rafa del Riu, “volem donar-li una major repercussió a la carrera. Suposa un nou repte que hem de superar; pujar el nivell any rere any, aconseguir que participe més gent i també involucrar als nostres tres clubs d’atletisme en l’organització de la prova”.

Així doncs la Volta a Peu de Benetússer passa de tenir els tradicionals 8km de recorregut a ser un circuit 10k per a, juntament amb l’experiència dels clubs locals en l’organització de carreres, atraure a més públic a la competició. El circuit constarà de dues voltes de cinc quilòmetres cadascuna. D’aquesta manera tothom podrà participar, ja siga competint en el traçat complet o realitzar solament mitja prova, mantenint així l’esperit popular de la prova.

També conservarà la denominació de la prova com Volta a Peu a Benetússer “Cursa del Solstici”. El pròxim 24 de juny se celebrarà la seua XXVI edició amb el suport en l’organització del Club de Córrer a la Marxeta, JR Brunelec i el Club d’Atletisme Benetússer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =

museo prehistoria